eskort samsun

ÜNYENETHABER

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

ÜNYE DERBİSİNDE GALİP YOK

ÜNYE DERBİSİNDE GALİP YOK
14 Şubat 2016 - 23:17

vdsU-19 Ligi B Grubu 7. Hafta mücadelesinde grup birinciliği mücadelesi veren Ünye 1957 Spor ile Ünye Gençlerbirliği arasında oynanan zorlu mücadelede kazanan çıkmadı ve maç karşılıklı atılan gollerle 1-1 sona erdi.

 

B Grubunda zirve yarışının iki takımı Ünye 1957 Spor ile Ünye Gençlerbirliği Cevizdere Spor Tesislerinde karşı karşıya geldiler.

Ünye 1957 Spor sahaya Umut, Özkan, Hüseyin, Selçuk, Oğuzhan Karaman, Furkan, Bahri, Emre, Çağan, Oğuzcan Alkan ve Ozan on biri ile başladı.Ünye Gençlerbirliği maça kalede Bahrican savunmada Sefa, Yasin, Yavuz, Emrah orta alanda Murathan, Onur, Şivan, Mücahit, Bedirhan ve ilerde Enes ile çıktı.

Ünye Gençlerbirliğispor liderliğini 13 puanla sürdürürken Ünye 1957 Spor 11 puanla ikinci sırada yer aldı..

Ünye Gençlerbirliğispor henüz 8.dakikada Cağhan Ülgen ın attığı gol ile 1-0 mağlup duruma düştü ilk yarıda aleyhine esen yoğun rüzgarında etkisi ile bir turlu istediği oyunu kuramayan Ünye Gençlerbirliğispor soyunma odasına 1-0 mağlup girdi. Maçın ikinci yarısına oyunu rakip alana yklan ve pozisyonlar bulmaya çalışan Ünye Gençlerbirliğispor özellikle genç antrenör Halil Korkmaz ın yerinde değişiklikleri ile önce Bedirhan ın attığı nefis frikik gölü ile 1-1 beraberliği sağladı.

Rakip kalede tehlikeler üreten Ünye Gençlerbirliğispor un kalan dakikada 1 topu direkten dönerken 2 tane de net fırsattan genç golcüsü Enes Fatih Tepe yararlanamayınca skor 1-1 bitti .

Bu sonuçla Ünye Gençlerbirliğispor namağlup liderliği sürdürdü..

Maçtan sonra gazatemize konuşan 22 yaşındaki namağlup antrenör Halil Korkmaz: Bugün buraya iyi oyun için gelmiştik. Haftalardır beklediğimiz maçtı inanılmaz bir rüzgar bizi ilk yarıda durdurdu mağlup duruma düştük. 2.yarı avantaj bize geçecekti ama enteresan bir şekilde rüzgar durdu. Buna rağmen istediğimiz oyunu sahaya yansıttık golü bulduk öne de geçebilirdik ama olmadı. Takımının ayaklarına sağlık mağlup da olsak galipte gelsek onlarla gurur duyuyorum.1302201602u19

1957 Ünyespor da bazı kişilere çok kırgınım çok tahrik edildik sanki iki Ünye’nin takımı değil de Yunanistan -Türkiye maçı gibi gördüler bu maçı konuşulacak çok şey var ama fazla konuşmayacağım. Ünye şehri merak etmesin iyi niyetle geliyoruz bu sene A takımda şampiyon olacağız seneye de hedefimiz bu genç kadro ile yine şampiyonluk olacak. Başkanımız Osman Çakın ve başta yöneticilerimiz Ersin Gür, Abdullah Bulat ve Bülent Yılmaz’a çok teşekkür ederim.  Onların emeği çok, şimdi daha çok çalışacağız ve önümüzdeki tüm maçlara kazanmak için çıkacağız dedi.

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P