eskort samsun

ÜNYENETHABER

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

Ünye 1957 Spor, Çatalpınarspor Maçına Hazır

Ünye 1957 Spor, Çatalpınarspor Maçına Hazır
editor( unyenethaber@hotmail.com )
19 Şubat 2016 - 10:51

hh

Ordu 1. Amatör Lig A Grubu’nda namağlup liderliğini sürdüren Ünye 1957 Spor, 21 Şubat 2016 Pazar günü deplasmanda karşı karşıya geleceği Çatalpınarspor maçının hazırlıklarını dün yaptığı çift kale maçla sürdürdü.

 

Geçtiğimiz Pazar günü Akyazı Gençlikspor takımını Ünye Şehir Stadı’nda 1-0 mağlup ederek zirvedeki yerini koruyan Ünye 1957 Spor, Pazar günü Çatalpınar ilçe sahasında karşı karşıya geleceği Çatalpınarspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Salı günü çalışmalarına başlayan ve Çarşamba günü hazırlıklarını sürdüren yeşil-beyazlılar dün Cevizdere Spor Tesislerinde teknik, taktik ağırlıklı idmanın yanı sıra çift kale maç oynayarak maçın son provasını yaptı. Antrenmana tam kadro başlayan Ünye 1957 Spor taktik ağırlıklı antrenmanın son bölümünde 25 dakika süren çift kale maç yaptılar. Yeşil-beyazlılar, Pazar günü oynanacak maçın hazırlıklarını Cuma ve Cumartesi yapacağı çalışmalarla tamamlayacak.

“Forma kapma savaşı pozitif yansıyacak”

Ünye 1957 Spor Teknik Sorumlusu İbrahim Yıldırım, SPOR AKSİYON’a özel açıklamasında dün yapılan çalışma ile ilgili olarak bilgiler verirken play of maçlarına kadar sakatlık yaşamadan mevcut performanslarının üzerine koyarak gitmeleri gerektiğini ifade ederken son haftalarda yaptıkları çalışmalarda oyuncularının forma kapma yarışında güzel rekabetlerini gördüklerini söyledi.

Yıldırım açıklamasında; “Çatalpınarspor maçı hazırlıkları kapsamında Cevizdere Tesislerinde bir taktik antrenman gerçekleştirdik ve çalışmanın son bölümünde ise 25 dakika süren çift kale oyun oynadık. Takımımızda sakat ya da cezalı oyuncumuz bulunmuyor. Son haftalarda yaptığımız çalışmalarda oyuncularımızın forma kapma yarışında güzel rekabetlerini gördük. Artık ligde sona yaklaşırken play of öncesi forma kapma savaşı bize pozitif yansıyacaktır. İnşallah play of maçlarına kadar sakatlık yaşamadan mevcut performansımızın üzerine koymamız gerekiyor. Çalışmalarımızı da bu yönde sürdürüyoruz. Diğer yandan bu hafta itibariyle kulübümüze tahsis edilen tesisleri kullanmaya başladık. Bize bu imkanı tanıyan sayın belediye başkanımız Ahmet Çamyar Bey’e de oyuncularım ve kulübümüz adına teşekkür ederim” şeklinde konuştu.

Pazar günü oynanacak Çatalpınarspor-Ünye 1957 Spor karşılaşması saat 13.00’de Çatalpınar ilçe sahasında oynanacak ve bu müsabakayı F.Cihat Ordu, Ensar Bozlak, Mehmet Çaka hakem üçlüsü yönetecek.

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P