eskort samsun

ÜNYENETHABER

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

Ünye 1957 Spor Gücüne Güç Kattı

Ünye 1957 Spor Gücüne Güç Kattı
22 Şubat 2016 - 15:35

bybuOrdu 1. Amatör Lig A Grubu’nda liderliğini sürdüren Ünye 1957 Spor’da 4 Ocak’ta başlayan ara transferin son gününde hareketli saatler yaşandı.

Ünye 1957 Spor transferin bitimine saatler kala yeni bir bomba patlattı.12784479_10207201461228240_1390443749_n

Ünye 1957 Spor daha önceden Sefa Doğan, Kadir Teril ve gol kralı Ferhat Çelik’i kadrosuna katarak gücüne güç katmıştı. Transferin son gününde yıldırım hızıyla yapılan çalışmalardan sonra İstanbul Beykoz Soğuksu Spor’dan tecrübeli oyuncu Adem Şengüler yeşil beyazlı formayı giymek için bugün Ünye’ye geldi. Bugün transferin bitiş saati 12.00’ye kadar yapılan imza töreni ile kendisini Ünye 1957 Sporlu yapan imzayı attı. İmza töreninde Ünye 1957 Spor Başkanı Abdullah Sarı, Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Erhan Eren, Futbol Şube Sorumlusu Aslan Akbaş ve yöneticiler hazır bulundu.

Adem Şengüler 1987 aslen Trabzon Arsin’li olup İstanbul doğumlu futbolcu, birçok ligde oynamış mevkisinin başarılı ve tecrübeli stoperi bundan sonra yeşil beyaz forma için ter dökmek için çalışacağım dedi.

Kulüp Başkanı Abdullah Sarı transferle ilgili gazetemize açıklamalarda bulundu; “Bugüne kadar ara transfer döneminde 3 tane transfer yaptık. hocamızın söylediği mevkiler için arkadaşlarımız araştırmalar yaptı. Bu araştırmaların sonucunda daha önceden 3 arkadaşımızı transfer etmiştik. Bugün de stoper mevkisi için Adem Şengüler ile anlaşma sağladık. Daha önce transfer etmiş olduğumuz 3 arkadaşımızdan olumlu neticeleri aldık ve almaya devam ediyoruz. Ferhat arkadaşımız çok iyi bir oyuncudur. Sol bek için aldığımız arkadaşımız umut vaad ediyor. Orta saha oyuncusu ise takımız her şeyi oldu. Son olarak bir tane stoper ihtiyacımız vardı. Ara transfer önemi olduğu için çevre illerden araştırdık fakat istediğimiz oyuncuyu bulamadık. Son olarak bu zamana kadar profesyonel, amatör ve bal ligine oynamış olan aslen Trabzon Arsinli fakat İstanbul doğumlu olan Adem Şengüler ile anlaştık.  Bizde kendisi ile imzaları attıktan sonra kendisini kampa gönderdik. Hocamız kendisini bu hafta sonu ilk 11’e alır ve takım için faydalı olur diye düşünüyorum”dedi.

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P