eskort samsun

ÜNYENETHABER

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

BAŞKAN SARI’DAN ÖZEL AÇIKLAMALAR

BAŞKAN SARI’DAN ÖZEL AÇIKLAMALAR
editor( unyenethaber@hotmail.com )
24 Şubat 2016 - 0:22

BGGTYÜnye 1957 spor kulübü Başkanı Abdullah Sarı hafta sonu Ordu’da oynanacak Altınorduspor maçı öncesi gazetemize açıklamalarda bulundu. Altınorduspor maçının önemine değine Başkan Sarı ,bir çok konuda taraftarın yüreğine su serpti ve müjdeler verdi.

ALTINORDU MAÇI FİNAL

Bu hafta zorlu bir Altınordu maçı var. Altınordu maçını final maçı olarak görüyoruz.Eğer bu maçtan kazasız belasız 3 puanla çıkarsak ,ligi sonuna kadar forsa ederiz.Lakin bu önemli maçta saha içi ve dışı endişelerimizde yok değil.

Bu maç için STK’lar ve taraftar grubumuz gelmek istiyor. Biz taraftar grubumuza taşkınlık olmamak kaydıyla götüreceğiz dedik. Oraya kalabalık bir grup olarak gidersek hakemin yanlı düşüncelerini engellemiş oluruz diye düşünüyorum. Biz Altınordu’dan çok daha iyi bir takımız.  Ben bu takımın baraj maçı oynayacağını düşünüyorum ve halkımızın desteğini bekliyoruz dedi.

GELECEĞİ SAĞLAM TEMELLER ÜSTÜNE KURUYORUZ

Play Aut maçlarını atlatırsak önümüzdeki sezon Bal Ligi’nde olacağız. Biz şuanda Bal Ligi’nde tutunacak takım yaratmaya çalışıyoruz. 2 veya 3 yıla kadar profesyonel ligde oynayacak takım yaratmaya çalışıyoruz. Ünye buna çok müsait bir yer.

Biz futbolcularımızı transfer ederken, bonservis ve maç başını ödüyoruz. Oyuncu maçını yaptıktan sonra maç başı ücretini banka hesap numaralarına yatırıyoruz.Hesaplarımız ve planlarımızı titizlikle yağıyoruz.

FUTBOL OKULU AÇMAYI İSTİYORUZ

Ünye dışından gelen futbolcular tesislerde kalıyor. Tesisler şuan da tadilat sürecindedir. Tesis problemini bu yazın bitireceğiz. Tesisleri yaptığımız zaman iyi bir takım kurmayı hedefliyoruz. Tesisleştikten sonra Kurs yeri, Futbol Meslek Yüksekokulu veya Futbol Meslek Lisesi açmak istiyoruz. Biz bunun için altyapıyı hazırlayacağız. Bu şekilde liseden sonra futbola devam edecekler. Bu okullar açıldığı takdirde Ünye’de üniversite okuyan öğrenciler burada futbol oynayabilecekler. Futbola başlayan herkes devam edecek değil. Bu okuldan çok iyi futbolcu olmasa bile çok iyi teknik adamlar yetiştirebiliriz.

TAKIM OTOBÜSÜ HAZIR

İstanbul Büyükşehir Belediyesi 70 bin lira harcayarak aracı sıfırdan yaptırdılar. Biz inşallah ileride bu araç ile uzun yola gideceğimiz için koltukları değiştirdik. Biz onun için 7 bin lira masraf ederek koltuk taktırıyoruz. Araç muhtemelen önümüzdeki hafta Ünye’de olacak. Giydirme işlemini yaptıktan sonra araç ile kısa bir şehir turu yaparak vatandaşlara aracı göstermiş olacağız ve Ünye’nin hizmetine sunmuş olacağız dedi.

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P