eskort samsun

ÜNYENETHABER

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

BU TURNUVA KAÇMAZ

BU TURNUVA KAÇMAZ
24 Şubat 2016 - 23:16
f310453e-70bd-4f1d-a2f5-45e73452530b
GÜREŞTE DEV ORGANİZASYON YARIN BAŞLIYOR
25-28 Şubat tarihleri arasında Ordu’da yapılacak olan Mustafa Bük U23 Bay-Bayan Serbest Türkiye Güreş Şampiyonası’nın tanıtım toplantısı yapıldı. Şampiyonayı Türkiye Güreş Federasyonu, Ordu Büyükşehir Belediyesi ve Ordu Gençlik Spor İl Müdürlüğü ortaklaşa organize ediyor.
25-28 Şubat tarihleri arasında Ordu’da yapılacak olan, 75 spor kulübünden bin 200’e yakın sporcu, antrenör ve hakemin katılacağı Mustafa Bük U23 Bay-Bayan serbest Türkiye Güreş Şampiyonası öncesi tanıtım toplantısı düzenlendi. Anadolu İmam Hatip Lisesi Spor Salonu’nda düzenlenen tanıtım toplantısına Türkiye Güreş Federasyonu Genel Sekreteri Adem Varlık, Ordu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç ve Ordu Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Şube Müdürü Eser Keleş katıldı.
GENÇ: “GÜREŞSEVERLER BURADAN MUTLU AYRILACAKLAR”2ba2d333-9ee8-4b71-bee8-fa2cc16eed60
Mustafa Bük U23 Bay-Bayan Serbest Türkiye Güreş Şampiyonası öncesi ön hazırlıkları tamamladıklarını ve şampiyonanın start almasını beklediklerini belirten Ordu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç; “Bu şampiyonanın Ordu’da yapılmasının en büyük destekçisi Ordulu hemşehrimiz Türkiye Güreş Federasyonu Genel Sekreteri Adem Varlık’tır. Şampiyonanın ilimizde yapılacak olmasının ardından tüm yerel yöneticiler bize destek oldu. Şampiyona öncesi ön hazırlıklarımızı yaptık. Bu tür spor organizasyonlarının Ordu’ya katkısı çok büyük olacak. Bu organizasyonların Ordu’ya gelmesinde elbette en büyük etken Ordu-Giresun Havalimanı’nın açılmasıdır çünkü Ordu’ya organizasyonlar verilirken havalimanının olması avantaj olarak gözüküyor. Otel sayılarımızın yeterli olması organizasyonlara göz kırpıyor. Bu şampiyonanın Türkiye genelinde yapılan güreş şampiyonaları içerisinde en iyisi olacağını düşünüyorum. Şimdiden bütün güreşseverleri müsabakalara bekliyorum, buradan mutlu olarak ayrılacaklarına sonsuz inanıyorum” diye konuştu.
ESER KELEŞ: “ÖNÜMÜZDEKİ DÖNEMLERDE FARKLI PROJELERİMİZ VAR”
Ordu Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Şube Müdürü Eser Keleş ise yaptığı açıklamada Ordu’da gerek spor tesisleşmesi gerek spor faaliyetleri açısından günden güne organizasyonların arttığına dikkat çekerek; “İnşallah centilmence bir organizasyon olacağına inanıyorum. Ordumuzda gerek spor tesisleşmesi gerek spor faaliyetleri açısından günden güne organizasyonlarımız artmaktadır. Bunun en büyük katkılarından biri de Ordu-Giresun Havalimanı’nın yapılmış olmasıdır. Daha önce de benzer organizasyonları farklı branşlarda gerçekleştirdik. Önümüzdeki dönemlerde farklı projelerimiz var. Bunları da inşallah ilgili kurumlarımız ile ortaklaşa gerçekleştireceğiz. 75 spor kulübünden sporcu, antrenör, hakem ve yönetici olmak üzere yaklaşık bin 200 kişinin katılım gösterdiği organizasyonumuzdaki tüm sporcularımıza başarılar diliyorum. Centilmence bir müsabaka olur inşallah. 4 gün boyunca güzel organizasyonlar olacağına inanıyorum” şeklinde konuştu.
VARLIK: “HAZIRLIK AŞAMASI BU KADAR GÜZEL OLAN TURNUVA GÖRMEDİM”
Şampiyonanın tanıtım toplantısında konuşan Türkiye Güreş Federasyonu Genel Sekreteri Adem Varlık, Ordu’nun spor organizasyonlarında adından söz ettiren bir il olabileceğini söyledi. Turnuva öncesi yapılan hazırlıkların oldukça kapsamlı olduğuna dikkat çeken Varlık; “Ordu’da bundan 5-6 yıl önce spor organizasyonu yapmak mümkün değildi. Çünkü bir organizasyon yapmak için önce havalimanı, konaklama ve spor alanları gerekiyordu. Gelinen noktada tüm bunların yapıldığını görüyoruz ve bu bizi mutlu ediyor. Yıl boyunca 40 yakın hem yurtiçi hem de yurt dışında organizasyonlar yapıyoruz. Hazırlık aşaması bu kadar güzel olan bir turnuva görmedim ya da il müdürlüklerince ve belediyelerce bu kadar desteklenen bir turnuva görmedim. 2020 Olimpiyatları için önemli bir şampiyona. Burada mindere çıkacak olan birçok sporcuyu 2020 Olimpiyatları’nda göreceğiz. Bu açıdan şampiyonanın Ordu’da yapılması büyük bir şans. Çünkü bu şampiyonadan sonra gelecek yıllarda Ordu’da sadece büyükler turnuvasının değil, uluslararası turnuvanın da Ordu’ya yakışacağını düşünüyorum” dedi.
Mustafa Bük U23 Bay-Bayan Serbest Türkiye Güreş Şampiyonası, 25 Şubat Perşembe günü saat 13:30’da yapılacak olan açılış seremonisi ile start alacak.

 

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P