eskort samsun

ÜNYENETHABER

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

YILDIRIM ”ALTINORDU’DAN İSTEDİĞİMİZ SONUCU ALACAĞIZ”

YILDIRIM ”ALTINORDU’DAN İSTEDİĞİMİZ SONUCU ALACAĞIZ”
24 Şubat 2016 - 23:27

2302201602unyOrdu 1.Amatör Lig A Grubunun zirvesinde yenilgisiz liderliğini sürdüren Ünye 1957 Spor, 28 Şubat 2016 Pazar günü Durugöl 1 Nolu sahada 2 puan gerisinde ikinci sıradan kendisini takip eden Altınordu Belediyespor maçının hazırlıklarına başladı.

 

Pazar günü Çatalpınarspor deplasmanından farklı galibiyetle dönen Ünye 1957 Spor, Pazartesi gününü dinlenerek geçirdikten sonra gelecek hafta sonu deplasmanda karşı karşıya geleceği Altınordu Belediyespor maçının 2302201606unyhazırlıklarına dün yaptığı yenileme antrenmanı ile başladı.

Ligin ilk yarısında Ünye’de oynanan ve 0-0 golsüz eşitlikle sona eren maçın rövanşında Ordu Durugöl 1 Nolu sahada karşı karşı geleceği Altınordu Belediyespor maçından galibiyetle ayrılma hesapları yapan yeşil-beyazlılar dün Cevizdere Spor Tesislerinde tam kadro toplandılar. Pazar günü saat 12.00’de başlayacak olan maçın ilk çalışmasına ısınma ve koşu ile başlayan Ünye 1957 Spor’da futbolcular teknik direktör İbrahim Yıldırım ve yardımcısı Mehmet Dönmez nezaretinde gerçekleştirilen antrenmanda 5’e 2 pas çalışması ve dar alan oyunu oynayarak ilk çalışmasını tamamladı.

Fiziksel ve Mental Olarak Hazırız

Altınordu Belediyespor maçının hazırlıklarına yenileme antrenmanı ile başladıklarını söyleyen Teknik Sorumlu İbrahim Yıldırım, hafta içi yapacakları çalışmalarla Pazar günü oynanacak maça en üst düzeyde hazır olacaklarını ifade etti. Takım halinde yapılan çalışmalardan ve oyuncularının hırsından memnun olduğunu da dile getiren Yıldırım, zorlu mücadele öncesinde futbolcuların fiziksel ve mental olarak hazır hale gelmesi için planladıkları çalışmalara devam edeceklerini belirtti. Takımda sakat ya da cezalı oyuncularının olmadığını sözlerine ekleyen teknik sorumlu İbrahim Yıldırım, kendileri açısından diğer maçlardan çok farkı olmayan maça hedeflerinin bilincinde olarak çıkacaklarını ve istedikleri sonucu alıp kalan maçlarına odaklanacaklarını söyledi.

Dün yapılan antrenmana Beykoz Soğuksu takımından transfer edilen tecrübeli stoper oyuncusu Adem Şengüler de katıldı. İlk çalışmasında takım arkadaşlarıyla kaynaşan stoper oyuncusu görev verilirse Pazar günkü maçta oynayabilecek.

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P