eskort samsun

ÜNYENETHABER

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

Anadolu Yıldızları Ünye’de Start Aldı

Anadolu Yıldızları  Ünye’de Start Aldı
editor( unyenethaber@hotmail.com )
26 Şubat 2016 - 15:14

VİDEO HABER

 

hgh

 

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından uygulamaya konulan Anadolu Yıldızlar Ligi müsabakaları 26 Şubat Cuma günü Ünye Kapalı Spor Salonunda gerçekleşti. Adından da anlaşıldığı gibi Anadolu’nun yıldızlarını belirlemek için düzenlenen müsabakalara Ünye Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Gökhan Coşkun, Ünye Kaymakamı Mustafa Demir, Ordu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç, Ünye Emniyet Müdürü Ömer Akar, Ünye Milli Eğitim Müdürü Musa Erdem, Ünye Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Aydın Kuyumcu, çok sayıda antrenör ve sporcu katıldı.

IMG_4979

Programa katılım gösteren protokole, antrenörlere ve sporculara teşekkür ederek konuşmasına başlayan Ünye Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Aydın Kuyumcu “Ünye’mizde gerçekleştirdiğimiz bu müsabakalara hepiniz hoş geldiniz. Sporcularımızın bu müsabakaları centilmen bir şekilde geçirmelerini umurak, tüm sporculara ve hocalarına başarılar diliyorum.” Dedi.

 

Ordu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç ise aynı şekilde, katılımlarından dolayı Ünye Kaymakamı Mustafa Demir’e, Ünye Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Gökhan Coşkun’a, Ünye Emniyet Müdürü Ömer Akar’a, Ünye Milli Eğitim Müdürü Musa Erdem’e, antrenörlere ve sporculara teşekkür ederek konuşmasına başladı.

Ordu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç, sözlerine şu şekilde devam etti;

Gençlik ve Spor Bakanlığımızın uygulamaya koyduğu Anadolu Yıldızlar Ligi, adından da anlaşılacağı üzere Anadolu’nun Yıldızları çıksın diye uygulamaya koyulan bir ligdir. Her sene yeni branşlar eklenerek devam edecek olan bu ligin, ne kadar güzel bir uygulama olduğu gün geçtikçe daha iyi anlaşılacak. Bu müsabakalara katılacak gruplardan milli takımlara sporcu çıkmaya başladı. Bizler Anadolu’nun en ücra köşesindeki yetenekli sporcularımıza da ulaşmak istiyoruz. Bu çalışma sonucu inşallah önümüzdeki süreçte güzel başarılara imza atarız. Ben sporculara başarılar dileyerek, birlik ve beraberliğin en önemli olduğu bu günlerde, yetişen her yeni  bir sporcumuzun ne olursa olsun Türk bayrağını dünyanın her yerinde temsil etmelerini temenni ediyorum.” Dedi.

 

 

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P