eskort samsun

ÜNYENETHABER

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

ŞENOL HOCAYA DESTEK ÇIĞ GİBİ BÜYÜYOR

ŞENOL HOCAYA DESTEK ÇIĞ GİBİ BÜYÜYOR
27 Şubat 2016 - 22:22

BFBRF

Ordu’da yaşanan  sporun içinde hiç görmeyi tasvip etmediğimiz olayların içine çekilen ve hakkında karalama kampanyaları başlatılan başarılı Antrenör Şenol Yerlikaya,kullandığı sosyal paylaşım sitesi üzerinde yapmış olduğu hareket için pişman ve üzgünlüğünü belirtirken ,kamuoyundan ÖZÜR DİLEDİ .Kendisine yüzlerce destek mesajı geldi.

drr

Şenol Yerlikaya kendine ait facebook hesabından”Bir eğitimci olarak çocuklarımın yanında yapmış olduğum davranıştan dolayı pişmanım,rakip takım teknik heyetinden, oyunculardan, hakem arkadaşımdan ve kamuoyundan özür diliyorum” diye paylaşım yaptı.

 

Bilinçli ve sağduyulu  insanlar olarak,kişiliği ve duruşu ile bugüne kadar yetiştirdiği sporculara ve topluma örnek olan değerli ve başarılı bir insanın üzerine gelinmesinin anlamsızlığı içinde olan yüzlerce kişi , BİLİNÇLİ VE BİLİNÇSİZ bir insanın kaderi ile oynanması Ordu ve Türk sporuna yapılmış darbedir.

 

Herkes bazen kişiliğine hiç uymayan davranışlar gösterebilir, ama insan harcamak ,helede bu kadar başarılı ve iyi bir eğitimciyi kaybetme lüksümüz toplum olarak olmadığı gibi,gelecek nesiller adına da bir kayıptır.

 

Kamuoyu biliyor ki,  haksızlık karışışında bir anlık tahammül sınırların aşmış ve bugüne kadar böyle hiç bir olayın içinde olmayan ,keza yaptıklarını kendine yakıştırmaya ,pişmanlık sınırların üstüne çıkan ve kamuoyunda özür dileyecek kadar erdemli bir kişi için, halen bazı olumsuz oluşumların olması da manidardır ortak görüşü ile toplumum herkesiminden destek mesajları aldı.

 

Şenol Yerlikaya’ya gelen yüzlerce mesajdan sadece bir kaç tanesini sizler için yayınlıyor.

 

Mehmet KüntüşlüŞenol Yerlikaya ve Savaş Atasoy ile birlikte·

Şenol Yerlikaya ..

Tüm basketbol camiasını derinden sarsan böyle muessif bir olayın başına gelmesinden dolayi çok Üzgünüz. Bu kadar saygılı ,efendi,işini son derece seven ve milli takım asistan koçluğuna kadar yükselmiş, Ünye basketbolunda ekol olmuş,birçok oyuncu yetiştirmis bir insanın bunu yapması inanılır gibi değil hala şaşkınlık içindeyiz. Hakemlerde bu dişlinin bir parçası, tabiki olayı tasvip etmiyoruz. Ama bazı değerler kolay yetismiyor. Bir Anlık bir öfke ile hata yapan bir insanı darağacina çıkarıp boynuna ip asmak ne kadar doğru ? Bir insani KAZANMAK kaybetmekten daha zordur. Mueyyidesi tabiki olmalı ama hepimizin tanidigi ve sevdiği bu arkadaşımızı asla sahalardan koparmamali..

 

Yusuf Çatal Oncelikle geçmiş olsun hocam en doğrusunu yaparak bu mesajı yayınlayarak kendine yakışanı yapmışsın

 

 Vorol Cem hOCA bu memlekette ne hainleri affettiler ,Neleri unuttular,kafana takma snleyiz…

 

Betül Özcan biz hep yanınızdayız ve sizi çook seviyoruz

 

 

Hatun Karacür Hep yaninizdayiz hocam seviyoruz sizi

 

 

 

Ahmet Tan #yanındayızŞenolHocam

 

 

 

Özlem Hamarat Sizi seviyoruz hocam

 

 

 

Duygu Demir Hocam yerinizi kimse tutamaz yanınızdayız

 

 

 

Fatıma Elif Bulat kimin ne dediği umrumuzda değil biz sizin yanındayız ve sizi çok seviyoruz

 

 

 

Nida Arslan Yanınızdayız hocam sizi çok seviyoruz

 

Damla Demir Yanınızdayız hocam

 

 

 

Ahsen Zıvalıoğlu Her zaman yanınızdayız

 

 

 

Gizem Bayıroğlu Her zaman yanınızdayız hocam

 

 

 

Senol Karacalı Yanindayiz degerli hocam gösterdiğiniz özür büyüklüğüne gerçekten saygi duyuyorum sizin gibi değerler kolay yetismiyor bir kalemde silinmenize asla izin vermeyiz talihsiz bir olaydi ama gösterdiğiniz davranış cok guzel bir davranis samsundan sevgiler saygilar şenol hocam

 

 

 

Yağmur Yetkin Bu olay bu kadar büyütülmemeliydi Size yakışanda buydu hocam her zaman yanınındayız

 

 

 

Cumhure Boran Ozur dilemek erdemdir onemli olan sizin kendimizi afetmeniz ben cok uzuldum sizi tanidigim icin inanamadim neyse gecmis olsun

 

 

 

Şeyma Zeynep Tan Ünyeye orduya karadenize türkiyeye basketbolu sevdirmiş bir antrenörsünüz.sayenizde kaç çocuk basketbolla tanıştı sayısı bilinmez.kaç çocuk takım olmayı paylaşmayı öğrendi.biz hep yanındayız bu günleri de hep beraber aşacağız.biz kocaman bir aileyiz #şenolyerlikaya

 

 

 

Fatih Albayrak Kardeşim seninkisi bir anlık öfke hata ettigini kabul ediyorsun biz senin adamlığnı kimseyi incitmeyecek bir insan olduğunu biliyoruz anlık bir öfke geçmiş olsun tanıdık herkese selamlar..

 

 

 

Ayşegül Arıman Arkadaşım öncelikle sen çok iyi bir insan ve aynı zamanda tanıdığım en iyi antrenörlerden birisin unuyorum ki bunlarda gelip geçecek sen sen olmaya devam et yeter.Yalnız değilsin..

 

 

 

Taha Bedirhan Ekiz Herkese basketbolu sevdirdiniz. Aslında herkese kızdınız ve hep içinizde tutunuz. Bu sefer olmadı sizin özür dilemeniz sizin anlatılamayacak kadar şerefli ve yaptığı hatayı anlayabilen birisi olduğunuzu ortaya koyar belki istenmeyen bir hareketti ama olsun sizin hatayı fark edip Özür dilemeniz bile yeterlidir bence. Bunu unutmayın.
ÜNYE SİZİNLE GURUR DUYUYOR.
Şenol Yerlikaya hocam…

 

 

 

Cemal Uzun şenol kardeş denizde damla gözükmez dert eme seni seviyoruz

 

 

 

Melisa Şentepe Her zaman yanınızdayız hocam sizi çok seviyoruz

 

 

 

Zeynep Keskin Her zaman yanındayız hocam

 

Ali Tombaş Şenol kardeşim senin adına üzüldüm. Geçmiş olsun. İnşallah lehine gelişmeler olur.

 

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P