eskort samsun

ÜNYENETHABER

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

TÜRKİYE FİNALLERİNDE GURURUMUZ OLACAK

TÜRKİYE FİNALLERİNDE GURURUMUZ OLACAK
editor( unyenethaber@hotmail.com )
01 Mart 2016 - 0:47

BBG

Tekvando Anadolu Yıldızlar Ligi organizasyonunda  final müsabakalarına  Sinop’ta gerçekleşti.Sinop’tan madalya ile dönen Reis spor kulübü Başkanı Cavit Arslan ve bronz madalya alan başarılı sporcu Beytullah Okuyucu gazetemize açıklamalarda bulundu.

KulüpBaşkanı Cavit Arslan

İlimizde 57 kiloda birinci oldu. Bu vesile ile çeyrek finallere gitmeye hak kazandı. Çeyrek final de Tokat ilinde yapıldı. Tokat’ta yapılan müsabakalarda da yarı finale çıkmaya hak kazandı. Yarı final müsabakaları da bu hafta Sinop ilimizde gerçekleşti. Sinop’ta da en son Giresunluyu yenip, Samsunluya yenildi. Ama adını Türkiye finallerine yazdırdı. Asıl tekniklerimizi Türkiye finallerinde gösterecek. Sporcumuz finallerde daha değişik teknikleri sergileyecek. Bizlere tesislerde antrenman yapmamızı sağlayan özellikle İlçe Müdürümüze, Gençlik ve Spor İl Müdürümüze spor ve sporculara kulüplere verdikleri desteklerden dolayı teşekkür ediyoruz. Biz bunlar sayesinde buradayız. Maddi konuda da yıllardır belediyemiz bize sahip çıkıyor. Bu konuda da belediye başkanımıza kulüp olarak teşekkür ediyoruz. Bizim başarılarımızı takip ederek halkımız ile bizi kavuşturduğunuz için sizlere de teşekkür ederim dedi.

Turnuva 3.sü Beytullah Okuyucu

İlk maçımı Ordu’da yaptım. Ordu’da 57 kiloda il birincisi oldum. Sonraki maçımı Tokat’ta yaptım. Tokat’ta da 57 kiloda 3. Oldum. Ardından Sinop’ta yarı finallerde yine 57 kiloda 3. Oldum. Şimdi de Mersin’e 57 kiloda Türkiye Finallerine giderek ilimizi temsil edeceğim. Bize destek veren il müdürü ve Sayın Belediye Başkanına teşekkür ederim dedi.

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P