eskort samsun

ÜNYENETHABER

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

ONLARIN GÖZÜ YÜKSEKTE

ONLARIN GÖZÜ YÜKSEKTE
02 Mart 2016 - 23:21

 

VER4EHafta sonu ligin düğüm maçından galip ayrılıp ,son 3 haftaya en yakın rakibine 5 puan fark atarak giren Ünye 1957 sporda yüzler gülerken ,geleceğe yönelik umutlu demeçler ve oynanan oyun taraftarın heyecanını artırdı.Başarının mimarlarından Teknik Direktör İbrahim Yıldırım,Futbol şube sorumlusu Aslan Akbaş ve gol kralı Ferhat çelik gazetemize duygu ve düşüncelerini belirtiler.

BAŞARIDA HERKESİN EMEĞİ VAR

Futbol şube sorumlusu Aslan Akbaş gazetemize ligin bitimine 3 hafta kala görüşlerini belirtti.En güçlü rakiplerimizden biri olan Altın Ordu ile ilk maçın rövanşında Ordu Duru göl sahasında karşılaştık ve rakibimizi 3-0 mağlup ettik. İlk önce teknik ekibe ve futbolcu arkadaşlarıma teşekkür ediyorum, zorlu maratonda 3 puan aldık ve 5 puan farkla şuan lideriz, bizim yine her zaman söylediğimiz gibi hedefimiz play of ve play out maçlarıdır tabi ki bu liginde kazasız belasız lider olarak tamamlamak istiyorduk. Orduda güzel bir maç çıkardıktan sonra ben malzemecisinden, yardımcı hocasından, 1. hocasından ve yedeğinden  topçusuna kadar herkese çok teşekkür ediyorum. Bu bir ekip çalışması, bu bir ekip oyunu biz bunu tek başımıza yapmadık ekip ile yapıyoruz ve inşallah bu ekip ile en son play of maçını oynayarak bal ligine çıkmak istiyoruz. Takımdaki futbolcu kardeşlerimize teşekkür ediyoruz ve özellikle yönetim kurulu başkanımız ve başkan yardımcımız olmak üzere herkese çok teşekkür ediyorum.

ÖNÜMÜZDEKİ MAÇLARA BAKIYORUZ.

Evet, şuan da arkadaşlarımız Kiraz limanı spor maçının hazırlıklarını yapıyorlar bizde hocamızın nezaretinde idmandayız. Kiraz limanı maçı ilk maçımız normalde Ordu’da olacaktı ama maç muhalefetleri nedeni ile yoğun maç nedeni ile ilk maçımızı biz burada oynadık. Şuanda da Orduda spor ile ilgilenen arkadaşlarla görüştük maçın ne zaman oynanacağını bize haber verecekler ona göre biz hazırlıklarımızı yapıyoruz, cuma ve cumartesi de olabilir maç trafiğine göre bize bilgi, verecekler bizde ona göre hazırlıklarımızı yapacağız.

 

Taraftarlarımız bizi yalnız bırakmasınlar, desteklesinler bizde başarıya onların sayesinde ulaşacağımızı tahin ediyoruz. Bu hafta Kiraz limanı spor ile oynayacağız, sonra Aybastı’ya gideceğiz ve en son maçımızı kumru spor ile yapacağız. Taraftarlarımızdan tek isteğimiz bizi desteklemeleri ve son dakikaya kadar yanımızda olmalarıdır.

OTOBÜSÜMÜZ HAZIR OLMAK ÜZERE 

Otobüsümüzü Ünyeli olan şube müdürümüz var Arif Özkan Bey ona da çok teşekkür ediyoruz . Evet biz otobüsümüzü aldık yani yalnız otobüsümüzün koltuklarını Sayın Belediye Başkan Yardımcımız ve basın sözcümüz Erhan Eren başkanımız daha güzel daha modern bir koltuk olsun diye tekrardan bütün koltukların değiştirilmesini talep etti.Koltuklarımız değişiyor ve çok güzel seyahat edebileceğimiz güzel bir şekle geliyor, ondan sonra tabi ki otobüsümüzü buraya getireceğiz ve Ünye spor taraftarları ile kucaklayarak paylaşacağız

TARAFTARIMIZ HER ZAMAN DESTEK OLSUNLAR

Evet, söylediğim en önemli şey taraftarlarımız bizleri yalnız bırakmasınlar ve play Of ve play aut maçlarında biz onların istediği başarıya ulaşacağız Allah’ın izni ile ben yine söylüyorum bu bir ekip işidir, malzemecisinden, masöründen, hocasından ve bütün futbolcularına kadar biz bunların üstesinden geleceğimizi umuyorum inşallah da geleceğiz ve bütün herkese teşekkür ediyorum dedi.

ÜNYE’YE YAKIŞAN LİGE ÇIKACAĞIZ

Ünye 1957 spor Teknik Direktörü İbrahim Yıldırım ,bu haftaki Altınordu belediye spor maçı ile birlikte son 3 maçımıza girmek üzereyiz, grupta hedeflediğimiz yerdeyiz. Bundan sonraki tüm çalışmalar play of maçlarında gruptaki başarımızın üzerine biraz daha koyarak, play of maçlarına daha iyi hazırlanmayı istiyoruz. Ünye 1957 spor sezon başından beri yönetimi ile futbolcusu ile güzel işler yapıyor, doğru işler yaparak gidiyor.Bunu üzerine de bizim görevimiz, doğru işleri sahada sportif başarıya dönüştürmek bu yönde çalışmalar yapılmaktadır. Aynı şekilde üzerine biraz daha koyarak daha çok çalışarak play Of’ta hedeflediğimiz sonuçları aldıktan sonra ile Ünye’ye yakışan bir üst lige çıkmayı hedefliyoruz.  Ve bununla ilgili çalışmalarımız devam ediyor dedi.

BAL LİGİNE ÇIKACAĞIZ

Ünye 1957 spor’a 2.yarı transer olan gol kralı Ferhat Çelik ise ,bu hafta güçlü bir rakip ile oynadık,  iyi bir maç oldu 3-0’lık bir galibiyet aldık, bizim hedeflerimiz var bu hedef doğrultusunda Play Oflara kaldık sayılır Play Oflarda da şampiyon olup Play auta kalmak istiyoruz. Hedefimiz bal ligi inşallah bunu başaracağımıza inanıyorum, takım arkadaşlarıma güveniyorum zaten güzel, kaliteli bir kadromuz var bunu başaracak güçteyiz inşallah başarırız. Gelecek maçlara iyi çalışıyoruz, 3 maçımız kaldı zaten bu 3 maçı da en iyi şekilde sonuçlandırarak hedefimize ulaşacağımızı düşünüyorum ve bu maçları en iyi şekilde bitirmek istiyorum.

 

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P