eskort samsun

ÜNYENETHABER

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

ÜNYE 1957 SPOR’UN GELECEĞİ YAZILIYOR

ÜNYE 1957 SPOR’UN GELECEĞİ YAZILIYOR
11 Mart 2016 - 23:53

10365982_1722730414615076_5491450417272583681_nÜnye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar Ünye 1957 spor’un başarısı ve yapılan çalışmaları ile konuştu.Başkan Çamyar öncelikle futbol takımının başarısından duyduğu memnuniyet ve otobüsten ,tesise kadar her konuya değindi.

Futbol takımız ile ilgili geçtiğimiz hafta önemli bir galibiyet aldılar kulüp başkanımız Sayın Abdullah Sarı ekibini ve futbolcularımızı kutluyoruz.Biz her zaman birlikten kuvvet doğar, birlikte rahmet, ayrılıkta azat vardır diyoruz ve gerçekten Ünye 1957 spor adına yaraşır bir şekilde devam ediyor.

Kendi küllerinden doğan Ünye 1957 spor, inşallah  finalde istediğimiz sonucu alır.2 maçımız  var ,tüm Ünyeli kardeşlerimizi ve Belediye meclis üyelerimizi final maçına bekliyoruz.Hep beraber buradan Ünye sporu eski günlerine borçsuz bir şekilde  çok önemli saha içi ve dışı tesisleşme anlamında ciddi adımlar atıyoruz.

İstanbul büyükşehir belediyesinden bir otobüsümüz hazırlandı şuanda bütün boyası, iç dizaynı, koltuklar ve motoru yeniden elden geçirildi yazıları yazıldı. Otobüsümüzü Ünye spora tahsis etmiş olacağız.At çiftliğinin yerini bitirdik kendilerine kullandıkları alanı verdik,ama esasen biz orayı onlara geçici olarak verdik. Hemen bitişiğinde hazineye ait yer için çalışıyoruz .Ünye spora özel bir yer kazandıracağız,kalıcı şekliyle bir tesisleşmeye gitmek, alt yapısı güçlü ve  buradan futbolcu satarak hayatta durabilen bir kulüp haline getirmek istiyoruz dedi.

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P