eskort samsun

ÜNYENETHABER

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

YERLİKAYA PİŞMANIM DEDİ

YERLİKAYA PİŞMANIM DEDİ
03 Mart 2016 - 0:30

BFFGHOrdu’da okullar arası yapılan basketbol müsabakasında verdiği kararlara tepki göstermek için hakeme su şişesi fırlatan ve lisansı iptal edilen Şenol Yerlikaya, “Bir eğitimci olarak yaptığım şeyin gerçekten üzücü olduğunu ve doğru olmadığına inanıyorum. Böyle bir görüntü oluştuğu için bir spor adamı olarak üzüntümü dile getiriyorum” dedi.

Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Sportif Direktörü Barbaros Akkaş, kulüplü yıldız kızlar basketbol turnuvasında Ordu Egas Açı Lisesi ile Ünye Basketbol arasında oynanan final müsabakasında başhakem Barış Kaplan’a içi su dolu pet şişe atan Ünye Basketbol Antrenörü Şenol Yerlikaya’nın disiplin kuruluna sevk edildiğini ve lisansının iptal edildiğini açıklaması üzerine, olayın muhatabı Şenol Yerlikaya açıklama yaptı.

Basketbol maçı sırasında hakemin hatalı kararı ve çalınan teknik fauller üzerine verdiği sert tepki ve hakeme su şişesi atarak yaralamasıyla basına yansıyan olay sonrası Basketbol Koçu Şenol Yerlikaya, kamuoyunu bilgilendirmek ve üzüntüsünü istediğini söyledi.

Ünye’nin basketbolda yaptığı başarılı çalışmaları herkesin iyi bildiğini ifade eden Şenol Yerlikaya, açıklamasında şunları söyledi:

“16 yıllık basketbol ve spor hayatımda birçok oyuncu yetiştirdim ve birçok hizmet yaptım. Bunları yaparken gayem, amacım Ünye’de bütün antrenörler ve geleceğin anne ve babalarını yetiştirmek adına Ünye’de bir spor kitlesi yakaladık, oluşturduk. Bunda da başarılı olduk. Sokaktaki bütün çocukları spora yerleştirip kulübümüzde birçok lisanslı oyuncu yetiştirip, bu oyuncuları milli takıma ve lige yolladık. O kadar güzel şeyler yaptık ki Ünye’de, bu kitle gerek veliler gerek bütün kamuoyunda Ünye için ciddi bir spor sevgisi, basketbol sevgisi, oluşturdu.

-Yaptığım şey için üzgünüm-

Öncelikle bir eğitimci olarak yaptığım şeyin gerçekten üzücü olduğunu ve doğru olmadığına inanıyorum.  Bir spor adamı olarak da öncelikle müsabakanın hakemi Barış Kaplan’dan özür diliyorum. Çok üzgünüm gerçekten böyle bir şey yaptığım için. Bütün kamuoyuna, velilerime, çocuklarıma çünkü yetiştirdiğim o küçük çocukların ailelerin benim böyle bir davranışta bulunduğum için şoktalar. Bundan dolayı bütün kamuoyundan özellikle de Türkiye Basketbol Federasyonu’na üzüntümü dile getirmek istiyorum. Bu olay Ordu iline, Ünye ilçesine kötü izleri bıraktığı için ben Spor Müdürlüğünden ve spor halkından özür diliyorum. Aynı zamanda bu bizim yetiştirdiğimiz küçük çocuklar, orada olan kızlarımız ve ailelere böyle bir görüntü oluştuğu için bir spor adamı olarak üzüntümü dile getiriyorum.”

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P