eskort samsun

ÜNYENETHABER

Çalışan Gazeteciler Gününde Pasta Kestiler

Çalışan Gazeteciler Gününde Pasta Kestiler
11 Ocak 2015 - 11:04

Özel Ünye Çakırtepe Hastanesi

 

DSC_0317 DSC_0318

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeni ile bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

Çakırtepe Hastanesi Kurumsal Pazarlama ve İnsan Kaynakları Müd. Cihan BAŞOĞLU hastane adına gerçekleştirdiği ziyaretlerde tüm gazetecilerin çalışan gazeteciler gününü kutladı.

Başoğu ilk olarak Ünye Gazateciler Cemiyetini ziayret etti. Burada gazeteciler Cemiyeti Başkanı İbrahim COŞKUN ile bir araya gelen Cihan BAŞOĞLU ‘Gazetecilik  her türlü haberi, olayı topluma çeşitli iletişim kanalları aracılığıyla ileten en önemli aktif mesleklerden biridir Gördüğü, duyduğu ya da yaşadığı olayları resimler ve videoların yanı sıra yazdığı makale ile anlatan hatta bu olaylar hakkında röportajlar yapan gazeteciler aslında insanlarla gerçek yaşamı karşı karşıya getiren en önemli olgudur’. şeklinde konuştu ve Ünye Gazateciler Cemiyetine bağlı tüm gazetecilerin bu özel gününü kutladı.

 

 Başoğlu hastane adına İkinci ziyaretini Canik Ünye Gazeteciler Derneğine gerçekleştirdi. Burada Dernek Başkanı ve Ünye Kent Gazetesi Sahibi Ali ÖZTÜRK,  Ünye Meydan Gazetesi sahibi Nuh BULAT ve Murat ŞİMŞEK ile bir araya geldi. Burada,  araştırmacı, özgün, objektif yönleri ile mesleğini yerine getiren siz değerli gazeteciler başarıyı da beraberinde getirmektesiniz diyen Başoğlu konuşmasına şöyle devam etti ‘ Sizler zorlu hava şartlarında, tehlikenin eşiğinde, bazen de  traji komik bir öykünün içerisinde yer alıyorsunuz ve gazeteciler olarak en sıcak gelişmeleri en özgün halleri ile bizlere ulaşmasını sağlıyorsunuz. Bu nedenle böylesine önemli görevleri yerine getiren tüm gazetecilerin ve Canik Ünye Gazateciler Derneğinin tüm mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutluyor zorlu görevlerinde başarılar diliyoruz.’ şeklinde konuştu.

 

Ziyaretlerin sonunda günün önemine yönelik pasta kesildi.

 

 

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-