eskort samsun

ÜNYENETHABER

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

ÜNYE 1957 SPOR´da YÜZ GÜLDÜREN HABER

ÜNYE 1957 SPOR´da YÜZ GÜLDÜREN HABER
07 Mart 2016 - 13:46

kkmnh

Ünye 1957 Spor’un Kirazlımanıspor’u 5-0 yenmesini değerlendiren ve Ünyeli şehidimiz nedeniyle buruk galibiyet ve erteletme çabalarını anlatan Basın Sözcüsü Erhan EREN “Hakan KORKMAZ ile Basında Bugün” Programına telefonla katılarak iki de müjde verdi.

Basın Sözcüsü EREN “Şehit cenazesi saatinde maçın oynanması bizi üzdü. Maçın ertelenmesi girişimlerimiz sonuç vermedi. Bunun üzerine Federasyona yaptığımız başvuruda maça siyah bantla çıkmak ve şehidimizi anan bir pankartla çıkmak konusunda izin alındı.” Açıklamasını yaptı.

EREN telefon bağlantısında “2 Müjde vermek istiyorum. Buradan Ünye Belediye Başkanı Ahmet ÇAMYAR’ a da çok çok teşekkür ediyoruz. O’nun girişimleri sonucu Ünye 1957 Spor’a tahsis edilmek üzere İstanbul İETT’den araç gelecekti.

O aracımız hazır.indir

İnşallah bu hafta içi Ünye’ye intikali tamamlanır.

İETT’nin bir projesi kapsamında diğer belediyelere yaptığı bir yardım bu.

Cüzi bir bedel karşılığı belediyelere böyle bir tahsisat yapıyorlar.

Araç oldukça güzel ve iyi bir araç. 2001 model Mercedes ve 35 kişilik.

35 kişilik diyoruz ama büyüklük itibarıyla normal araç büyüklüğünde, fakat koltuk dizaynında aralar oldukça rahat ve geniş. Futbolculara uygun şekilde dizayn edildi.

Bize intikali sonrası giydirmesini yapacağız.

Araç tamamen sıfırlandı. Sedat YEŞİLYURT arkadaşımız, gitti yerinde inceledi. O’na da buradan teşekkür edelim.

Geçen hafta onların encümeninden çıktı, bu hafta aracın işlemleri tamamlanacak ve gelecek” dedi.

Basın Sözcüsü Erhan EREN ikinci müjde olarak:

“Bir diğeri, Biz alt yapı ve tesisleşmeye büyük önem vereceğimizi söylemiştik. Belediye Başkanımız bize yer tahsisi ile alakalı bir müjde vermiş oldu.Tesis yapmayı düşündüğümüz Cevizdere’ de ki alanın belediyemize tahsisi yapıldı. Bu alanda önümüzde ki aylarda tesis inşaatına da başlayacağız.

Bu anlamda yarın birkaç ziyaretimiz olacak.

Erbaaspor tesislerini yeni bitirdi. Gideceğiz yerinde onu göreceğiz. Acaba bizim ihtiyaçlarımıza uygun mudur? Daha sonra Samsun’a geçeceğiz. Orada birkaç tesisi inceleyeceğiz. Yönetim olarak verdiğimiz sözlerin tamamını yerine getiriyoruz.

Bu manada bize destek olan başkanımız ÇAMYAR’ a teşekkür ediyoruz.” İfadelerini kullandı..

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P