eskort samsun

ÜNYENETHABER

Şüpheli Yangın…VİDEO HABER

Şüpheli Yangın…VİDEO HABER
11 Ocak 2015 - 12:59

Ordu’nun Ünye ilçesinde Acara Gürcü Derneği’nde çıkan yangında maddi zarar meydana geldi. Olayla ilgili sabotaj olma ihtimali üzerinde durulduğu bildirildi.
2014 yılında kurulan ve dernekleşme faaliyetlerinin ardından yeni bir mekana kavuşacak olan Ünye Acara Gürcü Derneği’nde sabah saatlerinde yangın çıktı. Dernek üyesinin binaya gelmesiyle fark edilen yangında sabotaj olma ihtimali üzerinde duruluyor. Yangında dernekte 25 bin liranın üzerinde maddi hasar meydana geldi.
Ünye Acara Gürcü Derneği Başkanı Mehmet Ali Gürsoy, “Ünye Acara Gürcü Derneği’nin yeni merkezi olarak burayı tuttuk. Sosyal kültürel faaliyetlerde bulunmak için merkezde ideal bir yer bulduk. Geçtiğimiz hafta da Gürcistan’dan misafirlerimiz geldi hayırlı olsun demek için. Burada Gürcü dil kursu, sosyal faaliyetler ve etkinlikler yapmaktı niyetimiz ve hedefimiz vardı, başlamıştık da bir yandan. Saat 10.00’da dernek üyesi arkadaşımız derneğe geldiğinde yangını fark etmiş. Lokal ve sosyal aktivite bölümünde şu anda sebebini tam anlayamadığımız, kısaca elektrik kontağı deyip geçebileceğimiz bir yangınla kullanılmaz hale geldi. Tesellimizi kütüphane ve diğer bölümlerde yangın çıkmayıp can kaybının olmayışında buluyoruz. Tahmini 25 bin liranın üstünde masrafımız var” dedi.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-