eskort samsun

ÜNYENETHABER

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

VOLEYBOLUN KALBİ ÜNYE’DE ATIYOR

VOLEYBOLUN KALBİ ÜNYE’DE ATIYOR
08 Mart 2016 - 3:06

bfbvrfOkullararası Türkiye Voleybol Yıldız Erkekler ve Yıldız Kızlar Yarı Final müsabakaları Ünye Kapalı Spor Salonu’nda yapılan açılış seremonisiyle başladı.Açılış konuşmalarının ardından Puset Polvan İlkokulu folklör ekibinin halk oyunu gösterisinin ardından müsabakalar başladı.

Açılış seremonisine Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Aydın Kuyumcu, sporcular, aileleri ve vatandaşlar katıldı.

Ülkedeki gençleri spora teşvik etmek ve kavuşturmak, aynı zamanda genç yıldızları hem kulüplere, hem de milli takıma kazandırarak gelecek vadeden gençleri bir araya getiren voleybol şöleninin Türkiye Yarı Finalleri ayağı Ünye’de başladı.

 İstanbul, Giresun, Sivas, Ankara, Malatya, Kayseri, Konya, Mersin, Tokat, Çorum illerini temsilen dereceye girerek grup müsabakalarına katılmaya hak kazanan 8 Yıldız Erkekler ve 8 Yıldız Kızlar olmak üzere 16 takımın mücadele edeceği karşılaşmalar 7-10 Mart tarihleri arasında Ünye Kapalı Spor Salonu ile Mustafa Rakım Anadolu Lisesi Spor Salonlarında oynanacak.

Sporcularımıza Başarılar Diliyorum

 Okullararası Türkiye Voleybol Yıldızlar Yarı Final müsabakaları açılış konuşmasını yapan Ünye İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Aydın Kuyumcu; “Organizasyonun ilçemizde yapılmasından mutluluk duyuyoruz.  Güçlü Türkiye için geleceğimizin teminatı sizlersiniz. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün “Ben sporcunun zeki, çevik ve ahlaklı olanını severim” sözünden hareketle hepinize yapacağınız müsabakalar öncesinde centilmence ve başarılı maçlar diliyorum” diye konuştu.

 Madalya Alacak Sporcular Yetiştiriyoruz

Bu çalışmaların yetenekli gençleri keşfetmek adına ve devletin çalışmalarının sonucunu olimpiyatlarda alınacak başarılar olmasını temenni eden Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç; “Devlet, gençlerin spor yapabilmesi için her türlü olanağını sağlamaya çalışıyor. Ünye’de yapılan bu organizasyon bunlardan biri. Burada mücadele eden sporcuların başarılı olmasını ve olimpiyatlarda madalya alacak düzeye gelmelerini temenni ediyorum.” dedi.

 

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P