eskort samsun

ÜNYENETHABER

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

ÜNYE 1957 SPORDA TESİS DEVRİMİ

ÜNYE 1957 SPORDA TESİS DEVRİMİ
08 Mart 2016 - 17:05

İLK KAZMA NİSANDA VURULACAK

BBBBÜnye 1957 spor yeni oluşumuyla beraber hem saha içinde hem saha dışında olumlu işler yapmaya devam ediyor.Bu sene yer aldığı Ordu 1.Amatör kümede başarılı bir sezon geçiren kulüp ,hedeflerini üst lig olarak belirlerken,bunun için takıma gerekli takviyeleri yapmaktan geri kalmadan, büyük kulüp olma yolunda tesisleşme devrimi yapıyor.

İLK DURAK ERBAASPOR TESİSLERİ

Tesisleşmeye büyük önem veren Ünye 1957 spor yöneticileri bugün bir dizi ziyaretlerde bulunmak, spor tesislerini yerinde incelemek ve istişarelerde bulunmak için yollara düştüler.İlk durak olarak Erbaaspor tesislerine incelediler.

Görüşlerini aldığımız Basın Sözcüsü ve Başkan Yardımcısı Erhan Eren gazetemize Tokat Erbaaspor tesislerinden özel açıklamalarda bulundu.

Kendisine ziyaretleri sırasında telefonla bağlandığımız Basın Sözcüsü ve Başkan Yardımcısı Erhan Eren şunları söyledi.”  Daha önceden bahsettiğimiz gibi tesisleşmeye önem veriyoruz, bu  bağlamda bugün indirErbaaspora ziyaretimiz oldu.Bilindiği gibi Erbasporun tesisleri yeni yapıldı,bizde buraya gelip yerinde incelemelerde bulunmak istedik.

ÜNYE 1957 SPORA YAKIŞIR TESİS YAPACAĞIZ

İncelemelerimiz sadece Erbaa ile sınırlı değil, bizim ihtiyaçlarımıza uygun tesis nasıl olmalıdır diye tespitlerimiz olacak. Daha sonra Samsun’a geçeceğiz. Orada birkaç tesisi inceleyeceğiz. Ve bize en uygun ve yakışan güzel bir tesisi kulübümüze kazandıracağız.

Bu geziler ve incelemeler sonunda ,yönetim ve Belediye Başkanımız Ahmet Çamyar ile yapacağımız istişare sonunda, bir aksilik olmazsa Cevizderede bize tahsis edilen yerde Nisan ayı sonu gibi ,play of öncesi tesissin inşaatı için temel atmayı planlıyoruz.

PLAY OF MAÇLARINA YENİ ARACIMIZLA GİDECEĞİZ

Takım otobüsüne gelince ,

Bu hafta içi Ünye’de olur,üzerinde yenilik ve değişikler yapıldı,futbolculara uygun şekilde dizayn edildi.Büyük ihtimalle ligin son maçına yetişir , ama play of maçlarına kesinlikle yeni otobüsümüzle gideceğiz .

 

DOST İLÇEMİZE BİZE GÖSTERDİKLERİ İLGİDEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDİYORUZ

Ayrıca Yönetim Kurulu Üyelerimiz ve Belediyemiz teknik ekibi ile Erbaa spor tesislerini incelemek ve başlayacağımız tesis inşaatına ilişkin fikir edinmek üzere bulunduğumuz dost ve kardeş ilçemiz Erbaa’da bizleri misafir eden Erbaa Belediye Başkanı Hüseyin YILDIRIM ve Başkan Yardımcısı Bülent UZUN’a ev sahiplikleri ve misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ederiz.

Biz yönetim olarak söz verdiklerimizi yerine getirme uğraşındayız,taraftarımızda hem takımlarına hem bizlere destek vermeye devam etsinler dedi.

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P