eskort samsun

ÜNYENETHABER

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

KALECİ ÜMİT HERKESİ ŞAŞIRTTI

KALECİ ÜMİT HERKESİ ŞAŞIRTTI
16 Mart 2016 - 0:01

kaleciumit02Ordu 1.Amatör Lig A Grubunda dün oynanan ve Ünye 1957 Spor’un 9-1 üstünlüğü ile sona eren maçın 79.dakikasında yeşil-beyazlılar adına kazanılan penaltı atışını kullanan kaleci Ümit, farkın artmaması için topu kaleciye nişanlayarak gole engel oldu.

 

A Grubu 17.Hafta mücadelesinde deplasmanda Aybastıspor ile karşı karşıya gelen ve ilk yarıyı 7-0 önde kapatan Ünye 1957 Spor maçın ikinci yarısında top çevirerek farkın daha da artmasına mani olurken 79. dakikada kazanılan penaltı atışında kaleci Ümit, mevkidaşı kaleci Deniz’i üzmedi.

Ünye 1957 Spor’un 8-1 üstünlüğü ile devam eden maçta son 10 dakikaya girilirken kazanılan penaltı atışını kullanması için takım arkadaşları topu kaleci Ümit’e bıraktılar. Maçta farkın artmasını istemeyen kaleci Ümit atışı kullandı ancak topu kaleci Deniz’in üzerine nişanlayarak kurtarmasını sağladı.

Bu centilmence davranışı maçı izleyenlerce takdir edilen kaleci Ümit’e maç sonunda ev sahibi takımın futbolcularından ve idarecilerinden tebrik ve teşekkür geldi.

İki takım arasında oynanan maç Ünye 1957 Spor’un 9-1 üstünlüğü ile sona erdi.

SPOR AKSİYON

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P