eskort samsun

ÜNYENETHABER

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

Amatör Ligin Profesyonel Takımı Play Off Maçlarına Kenetlendi

Amatör Ligin Profesyonel Takımı Play Off Maçlarına Kenetlendi
17 Mart 2016 - 0:05

1

Ordu 1. Amatör Lig A Grubunda namağlup olarak yoluna devam eden Ünye 1957 Spor ligin son mücadelesi olan Kumruspor maçı hazırlıklarına başladı. Antrenmanda çok neşeli görülen futbolcular hedef Play Off maçları diyerek çalışmalarını sürdürdü.

Ünye 1957 Spor Futbol Şube Sorumlusu Aslan Akbaş, gazetemize yapmış olduğu açıklamada Pazar günü Ankara’da meydana gelen terör saldırı hakkında şunları söyledi; “Ben ilk olarak Ankara’da yaşanan terör olaylarını kınıyorum. Ölen vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum. Yaralananlara da acil şifalar diliyorum ve terörü en ağır şekilde lanetliyorum. İnşallah Allah’ın izni ile bu terör belasından kurtulacağız diye temenni ediyorum” dedi.

Futbol Şube Sorumlusu Aslan Akbaş, ligin son maçı olan Kumruspor maçı hakkında ise şöyle konuştu; “Önümüzde son Kumru maçımız kaldı. Şuanda futbolcu kardeşlerimiz İbrahim hocamızın nezdinde  çalışmasını yapıyorlar.  Kumruspor maçından bizim artık bir korkumuz yok. Çünkü artık biz liderliğimizi garantilemiş durumdayız. Biz kendimizi asıl play off maçlarına hazırlıyoruz.  Allah’ın izni ile de play off maçlarını en iyi şekilde geçip play aut maçındaki rakibimizi bekleyeceğiz. Biz kendimize, futbolcularımızı, yönetimimize ve teknik ekibimize güveniyoruz. İnşallah play aut maçını da geçip asıl hak ettiğimiz2 profesyonel maçlara çıkacağımız Bal Ligi’ne çıkacağımızı temenni ediyorum” dedi.

Futbol Şube Sorumlusu Aslan Akbaş, Play Off maçlarının oynanacağı Durugöl Tesisleri hakkına ise şu sözleri sarf etti; “Durugöl ‘deki saha biraz değil, çok yetersiz. Durugöl ’deki stat çok kötü. Ama Ordu’daki yetkili merciler orayı uygun gördüler. Orası olmazsa da Orduspor tesislerinde oynayabiliriz. Orası çim saha olduğu için orada da oynayabiliriz. Ama nereyi uygun bulurlarsa orada oynayacağız. Biz bundan bizi çamurda da oynatsalar bizi yıldıramayacaklar. Biz her türlü hazırlandık Bal Ligi’ne çıkmak için büyük bir hırs ile geliyoruz” dedi.

Futbol Şube Sorumlusu Aslan Akbaş, maçlarda taraftarlarının desteği hakkında ise şunları söyleyerek sözlerini noktaladı; “Bizim tüm maçlarımızda taraftarlarımız arkamızdalar. Taraftarlarımız bu son maç olan Kumruspor ve daha sonra Ordu’da oynayacağımız maçlarda bizleri yalnız bırakmasınlar. İnşallah bu taraftarlarla, bu hoca ile play aut maçını en güzel skorla değim gibi profesyonel ligin ilk basamağı olan Bal Ligi’ne çıkacağımızı umuyorum. Ünye kamuoyuna vermiş oldukları desteklerden dolayı teşekkür ediyorum.  Size ve tüm basın mensuplarına çok teşekkür ediyorum. Yine tekrarlıyorum Cenab-ı Allah Ankara’daki o saldırıda ölenlere rahmet, yaralananlara acil şifalar diliyorum. En kısa zamanda terör belasından kurtuluruz diye temenni ediyorum” dedi.

Ünye 1957 Spor Teknik Direktörü İbrahim Yıldırım, gazetemize yapmış olduğu açıklamada Pazar günü Ankara’da meydana gelen terör saldırı hakkında şunları söyledi; “ Ben ilk olarak Pazar akşamı Ankara’da yaşanan terör olaylarını kınıyorum. Ölen vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum. Yaralananlara da acil şifalar diliyorum ve terörü en ağır şekilde lanetliyorum. İnşallah Allah’ın izni ile bu terör belasından kurtulacağız diye temenni ediyorum” dedi.

Teknik Direktör İbrahim Yıldırım, son oynadıkları Aybastıspor maçı ve bu hafta kendi sahalarında oynayacakları ligin son maçı olan Kumruspor maçı hakkında ise şöyle konuştu; “Pazar günü Aybastı’da matematiksel olarak liderliğimizi kazandığımız bir maçtı. Güzel bir maça çıktık. Bu maçtan da kazasız belasız olarak döndük. Grup maçlarına lider olarak girmeyi garantiledik. Artık bundan sonra play off maçlarına odaklandık. Bu hafta Kumruspor ile kendi sahamızda son maçımızı oynadıktan sonra play of maçlarının hazırlıklarına start vererek maçlara hazırlanacağız. Kumruspor maçı hazırlıklarına bugün ilçe şehir stadında başladık. Şuanda cezalı ve sakat oyuncumuz yok. Tam kadro hazırlıklarımızı yapıyoruz. Kumruspor maçında da sakat ve cezalı oyuncumuz olmadan play off maçlarına tam kadro çıkacağız” dedi.

Teknik Direktör İbrahim Yıldırım, sözlerini şöyle noktaladı; “Ünyespor taraftarı takımına gerçekten sahip çıkıyor. Bu konuda biz de onlara her zaman yapmış oldukları desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyoruz. Bu desteklerinin bundan sonra da devam etmesini istiyoruz. Play off maçlarında taraftarların desteğine diğer maçlardan daha çok ihtiyacımız var. Bizim takım olarak sabırsızlıkla play off maçlarını beklediğimiz gibi taraftarlarından bu maçları sabırsızlıkla beklediğini biliyoruz. O maçlarda da onların desteğine ihtiyacımız var.  İnşallah o maçlardan da alnımızın akıyla istediğimiz sonuçlarla ayrılıp play aut maçında daha coşkulu ve eski Ünyespor günlerine döndürecek maçlar olacağına inanıyorum.  Diğer maçlardan daha fazla taraftar desteği olacağına inanıyoruz. Bu yüzden 12803031_10205523663347122_8379095125743816350_ntaraftarlarımıza bu maçlarda da bizden desteklerini esirgememelerini istiyoruz” dedi.

Taraftarları Atom Karınca olarak tanıdığı futbolcu İsmail Karayiğit ise maçlar hakkında şunları söyledi; “Biz Aybastı ve Kumru maçını play off öncesi hazırlık maçı olarak görüyoruz. Son maçlarımızı namağlup bitirip play off maçlarına hazır bir takım olarak mücadeleye hazır hale gelmek için çalışıyoruz. Play off’taki maçlarımıza saha şartlarından dolayı daha zor geçeceğini ve inşallah bununda üstesinden hep birlikte geleceğimize inanıyoruz. Bu yüzden taraftarlarımızın önceki maçlardan daha fazla desteğine ihtiyacımız var. Taraftarlarımızın desteği arkamızda olduğu sürece bizim sırtımız asla yere gelmez” dedi.

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P