eskort samsun

ÜNYENETHABER

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

EREN ”TÜM HAZIRLIKLAR ÜST LİG İÇİN” ( 1.BÖLÜM)

EREN ”TÜM HAZIRLIKLAR ÜST LİG İÇİN” ( 1.BÖLÜM)
18 Mart 2016 - 2:05

BDDDS Amatör ligde bu hafta son maçlar oynanacak.Play-off ve Play-aut  öncesi yapılan hazırlıklar ve çalışmalar ne aşamada ,bu konuda Ünye 1957 sporun başarılı Başkan yardımcısı Erhan Eren’den bilgiler  aldık.

Allah nasip ederse 20 Mart pazar günü kendi sahamızda, seyircimizin önünde son maçımızı oynayacağız ve gruplar anlamında sezonu bitecek.Son maçımızı herhangi bir değişiklik olmadığı sürece kendi sahamızda Kumruspor ile oynayacağız. Bütün maçların aynı saatte oynanması ile ilgili bir tasavvufu var, o anlamda da maçın saati ile ilgili bir değişiklik yapılabilir. Yarın taraftarlarımıza maç saatini ilan edeceğiz.

İYİ BİR SEZON GEÇİRDİK

Güzel bir sezon geçirdik. Biz Ünye 1957 Spor olarak kendi aramızda güzel bir uyum yakaladık. Her anlamda takım olarak hep birlikteyiz. Çok müspet bir sezon geçti. Şuana kadar 17 maç oynadık ve 17 maçtan 16 galibiyet bir tanede beraberliğimiz var. Sezon boyunca attığımız toplam 102 gole karşılık yediğimiz sadece 6 gol var. Gol konusunda bayağı ilerledik inşallah averaj anlamında 4 gol atarsak 100’lerin üzerinde 3 haneli averajlara ulaşmış olacağız. Bunlar seyir zevki açısından anlam ifade ediyor. Ama bizim hedefe gittiğimiz yolda bu çok fazla anlam ifade etmiyor. 18 maçımız olacak ve toplam 18 maçın hepsinde farklı galibiyetler alsaydık, yine aynı puana kavuşmuş olacaktık.

GRUP MAÇLARI VAR

Şimdi her iki grubun ilk 3 takımı Play-off maçlarına çıkmış oldu. Her iki gruptan çıkacak 4. Grupları da kendi gruplarından 4. ve 5. Olanların ligin bitimini takip eden hafta kendi aralarında oynayacakları maçlarla belli olacak. Birer takımda oradan geldiği zaman A ve B grubundan 4’er takımın katılıyla 8 takımın Play-off maçları oynanacak. İlk başta oynarken bunun adı çeyrek final oluyor, geçtiğinizde yarı final, yine geçtiğinizde final müsabakası oluyor. Final müsabakaları sonucunda da Ordu Amatör Lig şampiyonu belirleniyor. Fakat bizim amacımız bu değil.

BAL LİGİ KONUSUNDA ŞANSSIZLIK YAŞADIK

Daha sonra bal liginden gelecek bir takım ki bu anlamda bizin için oldukça şanssız bir sezon. Fatsa veya Güzelordu takımları biri şampiyon olsaydı eğer biz Ordu Amatör Şampiyonluğunu kazandığımız an direk Bal Ligine çıkabilirdik. Onlar çıktığı an Ordu’nun iki kontenjanından biri boşalmış olacaktı ve bizde o takımın yerine Play-aut maçı oynamadan direk Bal Ligi maçına girebilirdik. Bal Ligi 4. Grup puan durumuna baktığımızda bu mümkün değil. Bu anlamda da Fatsa Belediyespor ile Güzelordu Belediyespor arasında kıyasıya bir rekabet var. Sanırım puanları şuan eşitlendi. Onlardan geri kalan sıralamaya baktığımızda da iki takımın ikinci olanıyla biz bir Play-aut maçı oynayacağız. Bu tek maç ve bu tek maçın sonucunda da Bal Ligine çıkacak takım belli olacak.

ŞAMPİYONLUK İSTİYORUZ

Bölgesel amatör lig bizim ilk baştaki hedefimiz. Çünkü profesyonel ligin yolu oradan geçiyor. Bu anlamda ben her şeyden önce bütün şehri bize destek olmaya, inanmaya davet ediyorum. Ben bir takımın futbolcusuyla, teknik ekibiyle, yönetimiyle, taraftarıyla, bütün şehriyle eğer çok istenirse bunun bir enerjiye dönüşeceğine ve duasız hiçbir şey olmayacağına inanıyorum. Bu manada bütün taraftarlarımızın, bütün futbol kamuoyunun, daha önce spora emeği geçmiş herkesin şampiyonluğu istemesini rica ediyorum. Çünkü isteyen şehirler kazanıyor.

 

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P