eskort samsun

ÜNYENETHABER

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

BİZ HAKEMLERE VE FUTBOLU YÖNETENLERE GÜVENİYORUZ

BİZ HAKEMLERE VE FUTBOLU YÖNETENLERE GÜVENİYORUZ
02 Nisan 2016 - 1:39

 

12512376_1755554904676088_5237289553387409652_nÜnye 1957 spor play of maçları öncesi hazırlıklarını tamamladı ve maç saatini bekliyor.Yediden yetmişe tüm Ünye halkı takımlarına güvenirken ,ligte takımlarının göstermiş olduğu başarı ortada biz güçlü bir takımız ,fakat saha dışı olaylarından çekiniyoruz dediler.Kamuoyunun bu yöndeki endişesini sorduğumuz Ünye 1957 spor basın sözcüsü Erhan Eren gazetemize Ordu’da oynanacak ilk maç öncesi özel açıklamada bulundu.

Geçmişte sadece spor değil her anlamda olmaması gereken hatalar yapılmış. Fakat bizim geçmişle alakalı sorunlarla geleceğe yön vermemiz çok da doğru olmaz. Daha önce bu konuda sosyal medya hesaplarımızdan bir takım beyanatlarda bulunduk. Sahada oynananın sadece futbol olduğuna inanmayın. Ve sonucun sahada tecelli ettiğini bilerek o keyifle maç izlemek istiyoruz. Aksi takdirde insanların saha sonucunu düşünerek maç izlemesi futbolu keyifsizleştiriyor. Futbol keyifsizleşince de bu durum tribünlere yansıyor ve şehirde bir umutsuzluk hâkim oluyor. Geçmişte herkesin hataları vardır,olmuştur. Biz bundan sonra önümüze bakıyoruz. Biz takımımıza olduğu gibi hakemlerimize ve futbolu yönetenlere de güveniyoruz. Biz hep iyi düşünüp, iyi şeyler umut edeceğiz. Allah hiçbirimizi mahcup etmesin ,takımızın istediği sonuçları alacağına inancımız sonsuz dedi.

1

 

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P