eskort samsun

ÜNYENETHABER

BAŞKAN YARDIMCISI MI ? YOKSA BAŞKAN MI ?

BAŞKAN YARDIMCISI MI ? YOKSA BAŞKAN MI ?
24 Mart 2016 - 18:06

BGHN

 

Kentsel dönüşüm kapsamında yıkılan balıkhanenin yerine yapılan yeni balıkhaneyi balıkçılar sabırsızlıkla bekliyor. Yeni iş yerlerine geçmek için gün sayan balıkçı esnafı, şuana kadar geçici iş yerlerinde çalıştıklarını ve asıl iş yerlerine geçecekleri günü beklediklerini belirtiler.

Balıkçı esnafları Ünye Belediyenin gerçekleştirdiği kentsel dönüşüm projesi içindeki eski iş yerlerinin yıkıldığını şuan için geçici yerlerimizde  fazla bir düzenleme yapmadan zor şartlar altında ekmeğimizi kazanmaya çalışıyoruz dediler. Yeni balıkhaneyi gördük, çok güzel olmuş umarım bizim ihtiyaçlarımızı giderecek şekilde yapılmıştır. Artık yeni iş yerlerimiz için gün sayıyoruz.

BAŞKAN YARDIMCISINA TEPKİLİLER

Ayrıca Başkan yardımcısı Erhan Eren için tepkilerini dile getirerek,Ünye Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Çamyar ne diyorsa tam dersini yapan bir adam,böyle yaparak vatandaş olarak bizleri ve Belediye Başkanımızı zor durumda bırakıyor.Simdi kendisine soruyoruz Başkan yardımcısımısın?yoksa Başkan mısın ?dediler.

 

ERHAN EREN NE YAPMAK İSTİYOR

Bazı duyumlar bizi zor durumda bırakıyor ve uykularımızı bölüyor. Sayın Belediye Başkanı Ahmet Çamyar hiçbir esnafımızı mağdur etmeyeceğiz gereken neyse yapacağız ve Ünye’ye modern bir yer kazandıracağız demişti.

Lakin Başkan Yardımcısı Erhan Eren bambaşka söylemlerde bulunuyor. Gazetelerde okuduğumuz kadarı ile iş yerleri ihalesine parası olan herkes girecekmiş.Hiç böyle şey olur mu ?Burası balıkhane ise balık işi ile uğraşan esnaflara tahsis edilmeli ,yoksa herkes buraya talip olursa biz esnaflar açıkta kalır mağdur oluruz .Bize ne dedilerse harfiyen yaptık,balık nakili yapabilmek için Ordu’dan iş yeri alacaksınız dediler, aldık.Erhan beyin Yanına gittiğimizde buraya niye geldiniz ,yapacak birşey yok ,boşuna geldiğiniz gibi yakışıksız söylemlerle karşılaştık.Bizde buna bir anlam veremedik ,Erhan bey işleri kendi kafasına göre mi yapıyor anlamak zor.

LAFLA PEYNİR GEMİSİ YÜRÜMEZ

Seçimlerde halk olarak oyumuzu Ahmet Çamyar’a verdik, Erhan beye değil,duyduğumuz ve bildiğimiz kadarı ile bu adamdan tüm Ünye şikayetçi laf la peynir gemisi yürütmeye çalışıyor . Kimin işi olsa bir ton laf dinleyip geri  geliyor.Biz ekmek derdindeyiz. Ünye’nin evlatları olarak yıllardan beri balık satarak geçimimizi sağlıyoruz. Bizler üzerimize düşeni yaptık , mağdur edileceğimize inanmak istemiyoruz.Her şeye rağmen verilen sözlerin tutulacağına inanıyor Başkanımıza güveniyoruz dediler.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-