eskort samsun

ÜNYENETHABER

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

Çınarlıkspor, şans tanımadı! 3-0

Çınarlıkspor, şans tanımadı! 3-0
20 Mart 2016 - 8:29

19032016010cnrlkU-19 Ligi B Grubu 12.Hafta mücadelesinde Fatsa Yaşamspor’u konuk eden Çınarlıkspor rakibi karşısında üstün oyununu 3 golle süsleyerek rahat bir galibiyet aldı.

Geçtiğimiz haftayı bay olması nedeniyle maç yapmadan geçiren Çınarlıkspor Cevizdere Spor Tesislerinde konuk ettiği Fatsa Yaşamspor’u Emre, Mahmut ve Onur’un penaltıdan attığı gollerle 3-0 mağlup etti.

 

Cevizdere Spor Tesislerinde oynanan maç öncesinde Ankara’da yaşanan hain bombalı saldırıda yaşamlarını yitiren vatandaşlarımız için 1 dakikalık saygı duruşu yapıldı.

 

Cihan Aydoğdu, Tolga Mağden ve Atakan Tiryaki hakem üçlüsünün yönettiği maça Beytullah Sobi, Muharrem Gürel, Yunus Emre Gürsu, İlker Kuru, Mehmet Okuyucu, Akın Açık, Emre Karaman, Mehmet Güçlü, Ömer Yılmaz, Onur Cındık ve Mahmut Güler on biri ile başlayan Çınarlıkspor ilk dakikalardan itibaren oyunu rakip yarı alana yıkarak pozisyon aramaya başladı.

 

Maçın 12.dakikasında gelişen Çınarlıkspor atağında Emre Karaman maça damgasını vuran golünü attı ve takımını 1-0 öne geçirdi. Rakip ceza sahası dışı sağ çaprazından topa mükemmel vuran Emre topu kalecinin uzanamayacağı köşeye gönderdi ve güzel golünün sevincini yedek kulübesi ile birlikte paylaştı. Bu golle daha da moral bulan Çınarlıkspor ikinci gol için rakip kaleye yüklenirken savunmasında iyi işler çıkartan konuk Yaşamspor ev sahibi takımın yakaladığı fırsatlarda olası gole izin vermedi. Zaman zaman kontra atak deneyen Yaşamspor hücumda etkili olamayınca beraberlik için pozisyon bulmakta oldukça zorlandı. Maçta baskını devam ettiren Çınarlıkspor 34.dakikada Mahmut’un vuruşunda skoru 2-0 yaptı ve ilk yarı bu skorla sona erdi.

 

Karşılaşmanın ikinci yarısında ilk yarıdaki skorun verdiği rahatlıkla oynayan ve oyunu biraz daha bireyselleştiren Çınarlıkspor farka gidecek pozisyonları değerlendiremedi. Rakip kalede gol bulmak için biraz daha toparlanan Yaşamspor aradığı golü bir türlü bulamayınca 63. Dakikada kazanılan penaltı atışında topun başına geçen Onur Cındık topu filelere göndererek takımını rahatlatan golünü kaydetti.

 

Maçın kalan dakikaları karşılıklı ataklarla geçilirken skoru değiştirecek başka bir gol gelmeyince Çınarlıkspor 12. Hafta mücadelesini 3-0 kazanarak 3 puanı hanesine yazdırdı. Maçın özellikle ikinci yarısında etkili olan yağmur futbolcuların hızını kesmezken iki takımın centilmence mücadelesi ise yüreklere su serpti.

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P