eskort samsun

ÜNYENETHABER

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

Ünye 1957 Spor Gençleri Liderlik Koltuğuna Oturdu

Ünye 1957 Spor Gençleri Liderlik Koltuğuna Oturdu
20 Mart 2016 - 0:19

nbh

U-19 Ligi 12. Haftanın B Grubu mücadelesinde sonucu en çok merak edilen maçta Ünye 1957 Spor rakibi Ünye Gençlerbirliği’ni ikinci yarıdaki oyunu ile 4-1 mağlup ederken ligin başından beri kafa kafaya giden liderlik yarışına son noktayı koyarak liderliğe koltuğuna oturdu.

 

Cevizdere Spor Tesislerinde oynanan ve Ankara’da yaşanan hain bombalı saldırıda yaşamlarını yitiren vatandaşlarımız için yapılan 1 dakikalık saygı duruşu ile başlayan maçta ilk yarıyı Emre Işgın’ı golüyle 1-0 önde tamamlayan yeşil-beyazlılar maçın ikinci yarısında Ünye Gençlerbirliği’nin Enes’in ayağından gelen golüne engel olamazken Çağhan’ın golüyle 2-1 öne geçti. Bu golden sonra oyun disiplininden kopan rakibi karşısında Emre Işgın ve Berkay Coşdan ile iki gol daha bulan Ünye 1957 Spor maçı 4-1 kazanarak liderlik koltuğunu ele geçirdi.

Ligin ilk yarısında oynanan ve 1-1 eşitlikle sona eren maçın rövanşında karşı karşıya gelen Ünye 1957 Spor ve Ünye Gençlerbirliği liderlik yarışı için mutlaka galibiyet için çıktıkları maçı Tolga Mağden, Cihan Aydoğdu, Atakan Tiryaki hakem üçlüsü yönetti. Ankara Kızılay’da terör örgütünce yapılan haince bombalı saldırıda yaşamını yitiren vatandaşlarımız için yapılan 1 dakikalık saygı duruşu sonrası başlayan maçta ilk dakikalar iki takımın kontrollü oyunu ile geçti. İlerleyen dakikalarda pozisyon arayan iki takımın mücadelesinde ilk gol 30. Dakikada geldi. Ünye 1957 Spor’un organize gelşien atağında topla buluşan Emre Işgın’ın plase vuruşu filelere gidince yeşil-beyazlı takım 1-0 öne geçti.

Golden sonra ikinci gol arayan Ünye 1957 Spor girdiği pozisyonları değerlendiremezken Ünye Gençlerbirliği’nin ataklarında da tehlikeyi savunma dikkatli oyunu ile bertaraf etmesini bildi. Karşılaşmanın ilk yarısında başka gol olmayınca Ünye 1957 Spor ilk yarıyı 1-0 önde tamamladı.

Karşılaşmanın ikinci yarısında yine iyi oyun kuran Ünye 1957 Spor olurken Ünye Gençlerbirliği de zaman zaman pozisyonlar buldu. Nitekim 57. Dakikada gelişen atakta Enes takımı adına beraberliği sağlayan golünü kaydetti ve skora denge geldi. 1-1

Beraberlik golünün ardından iki takımın karşılıklı atakları ve mücadelesindeki tempo giderek artarken Ünye 1957 Spor galibiyet golü için baskısını artırdı. Maçın 72. Dakikasında Çağhan ceza sahası içinde iyi kontrolü ve köşeye giden vuruşu ile takımını tekrar öne geçirdi. 2-1

Bu golle moral bulan ve baskısını rakibine kabul ettiren Ünye 1957 Spor biraz da oyun disiplininden kopan rakibi karşısında pozisyonlar bulmaya devam etti. Maçın 84. Dakikasında ilk golün sahibi Emre Işgın bir kez daha topla buluştuktan sonra ceza sahası içine girdi ve yerden köşeye bırakarak takımının 3. Golüne imzasını attı. 3-1’lik üstünlüğü yakalayan Ünye 1957 Spor’da 88.dakikada sahne alan Berkay Coşdan kalecinin sağından köşeye gönderdiği plasesi maçın skorunu belirleyen gol olarak değer kazandı Ünye 1957 Spor 4-1 üstünlüğü yakaladı. Maçın son uzatma dakikasının içerisinde Ünye Gençlerbirliği oyuncusu Onur Nal ikinci sarı kartın ardından gördüğü kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Onur’un gördüğü kırmızı kartın ardından maçın hakemi Tolga Mağden maçtaki son düdüğünü çalarak skoru ilan etti.

Ünye 1957 Spor bu galibiyetle puanını 20’ye yükseltti ve bitime iki hafta kala liderliğini sağlamlaştırdı. Ünye Gençlerbirliği ise 19 puanda kaldı ve 2. Sıraya geriledi. Ünye Gençlerbirliği gelecek haftayı maç yapmadan geçirdikten sonra ligin son haftasında deplasmanda Fatsaspor ile karşı karşıya gelecek. Ünye 1957 Spor ise gelecek hafta Fatsaspor ile deplasmanda karşı karşıya geldikten sonra ligin son maçında Çınarlıkspor ile ligin finalini yapacak.

ÜNYE 1957 SPOR:4-ÜNYE GENÇLERBİRLİĞİ:1

Saha:Cevizdere Spor Tesisleri

Hakemler: Tolga Mağden, Cihan Aydoğdu, Atakan Tiryaki

Ünye 1957 Spor: Abdullah çiçek, Özkan Tokaç, Hüseyin Çaloğlu, Selçuk Yanık, Oğuzhan Karaman, Furkan Bektaş(Dk-32 Bahri Çiçek), Çağhan Ülgen, Emre Işkın, Onur Hamarat(Dk-79 Oğuzhan Engin), Ozan Binektaşı(Dk-60 Berkay Coşdan), Şaban Demirci

Yedekler: Umut Arslan, Ömer Çelik, Bedirhan Özkaya, Seyfeddin Uzun

Ünye Gençlerbirliği: Bahrican Güllü, Yavuz Palabıyık, Onur Nal, Yasir Yılmaz, Beytullah Çat(Dk-60 Sefa Temizyürek), Emrah Aktaş(Dk-75 Tufancan Tamtürk), Mücahit Şimşek, Bedirhan Öztürk, Emrullah Gümüş, Enes Fatih Tepe, Anıl Kalaycı(Dk-80 Şahin Simsar)

Yedekler: Emirhan Yıldıran,  Arda Yılmaz, Yunus Emre Çat, Olcay Erem

Goller: Dk-30 ve 84 Emre Işkın, Dk-72 Çağhan, Dk-88 Berkay(Ünye 1957 Spor), Dk-57 Enes(Ünye Gençlerbirliği)

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P