eskort samsun

ÜNYENETHABER

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

İL ŞAMPİYONASINA KATILACAKLAR

İL ŞAMPİYONASINA KATILACAKLAR
22 Mart 2016 - 14:22

dg

Liseler arası gençler Taekwondo federasyonun düzenlediği il şampiyonası öncesi gazetemize özel açıklamalarda bulunan Reis spor kulübü Başkanı Cavit Arslan şunları söyledi.

Milli Eğitim Bakanlığımızın ve Gençlik Spor Bakanlığımızın Taekwondo federasyonunun faaliyet programında olan 2016 eğitim ve öğretim yılındaki Liseler Arası Gençler Taekwondo İl Şampiyonası, Ordu ilinde imam hatip lisesi kapalı spor salonunda 22 Mart tarihinde yarın yapılacaktır. Biz bu şampiyonasına Ticaret Meslek Lisesinden 6, Kız Meslek Lisesinden 3, İmam Hatip Lisesi kız bölümünden 1, Atatürk Anadolu Lisesinden 1, Endüstri Meslek Lisesinden 2 sporcumuz olmak üzere Ünye İlçe Milli Eğitim olarak 13 sporcu ile katılacağız.

Biz bu şampiyonaya katılan sporcularımızdan en az %50-%60 gibi bir başarı bekliyoruz. Çünkü bu sporcularımızın çoğu geçmişte dereceye girmiş sporcular. Bu anlamda en az 3-4 madalya bekliyoruz. Bu 13 sporcumuzun 7 tanesi ilk defa katılacak. Deneyip kendilerini test etmiş olacaklar. Ama diğer geçmişte dereceli, sporcularımızdan 3 tanesinin Türkiye şampiyonasına gideceğini garanti görüyorum.

Reis spor kulübü olarak bizlere destek veren okul müdürlerimize her türlü olanakları sağladıkları için, Ordu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç Bey’e, Ünye Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Aydın Kuyumcu Bey’e her türlü desteklerinden dolayı teşekkür ederim dedi.

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P