eskort samsun

ÜNYENETHABER

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

MADALYA İÇİN GİTTİLER

MADALYA İÇİN GİTTİLER
24 Mart 2016 - 0:01

kl-1024x433

Taekwondo Federasyonunun her yıl düzenlediği aNa lig yıldızlar Taekwondo müsabakalarına katılmak için 23.03.2016 tarihinde yola çıkan 1’i Ünyeli toplamda 10 sporcunun bulunduğu Ordu İl takımının başında bulunan Reis Spor Kulübü Başkanı Cavit Arslan turnuva öncesi gazetemize özel açıklamalarda bulundu.

Reis Spor Kulübü Başkanı Cavit Arslan “Taekwondo Federasyonumuzun ve Gençlik Spor Bakanlığımızın her yıl düzenlediği ANa Lig Yıldızlar Taekwondo müsabakaları çeyrek final dahilinde Ocak ayında başladı. Sporcumuz Ocak ayında 57 kiloda Beytullah Okuyucu il birincisi oldu.

Sporcumuz Beytullah Okuyucu ilimizi temsilen Mart ayında çeyrek finale Tokat’a gitti. Tokatta gerçekleşen yarı finalde Türkiye 3.sü oldu. Ardında Sinop’ta gerçekleşen yarı finallere katılarak oradan da Türkiye 3.sü olarak döndü. Şimdi ise Mersinde yapılacak olan Türkiye Taekwondo Federasyonunun Yıldızlar ANa Lig müsabakalarına katılacak. Sporcumuz şuan adını Türkiye finallerine yazdırdı.

Bugün katılacağımız benimde kafile başkanlığını yaptığım Ordu il takımını götürdüğüm bir müsabaka  Ordu’nun tüm çocuklarına güveniyoruz. Ordunun birçok ilçesinden gelen sporculardan oluşan ve 1’i Ünye’den olmak üzere toplamda 10 kişilik bir erkek takımımız var. Bu müsabakada Ordu adına güzel dereceler alacağımız kanaatindeyiz. Ben kafile başkanı olarak bu müsabakaya katılacak sporcularımızın geçmişteki tüm derecelerini biliyorum ve onlara sonu kadar güveniyorum.

Ara lig müsabakalarını düzenledikleri için Gençlik Spor Bakanımıza ve Taekwondo Federasyon Başkanımıza teşekkür ediyoruz. Her müsabaka sporcularımız için farklı bir deneyim oluyor. Spor adına Ordu ili olarak geçmişte olduğu gibi şuanda da güzel başarılara imza atmaya devam ediyoruz. Özelliklede Ordu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç Bey geldikten sonra daha da güzel şeyler oluyor. Kendisine teşekkür ederiz.” Dedi.

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P