eskort samsun

ÜNYENETHABER

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

Ünye 1957 Sporlu Futbolcular Saha Dışında da Yıldızlar

Ünye 1957 Sporlu Futbolcular Saha Dışında da Yıldızlar
23 Mart 2016 - 23:09

2203201602svgÜnyespor’un eski takım kaptanları ve şimdi de Ünye 1957 Spor’un başarısı için ter döken futbolcular Sabancı Çocuk Yuvası’na bağlı Mutlu Çocuklar Sevgi Evi’ni ziyaret ederek burada yaşayan çocuklarla hoşça vakit geçirdiler.

Yeşil sahada sergiledikleri oyun ile yıldızlaşan futbolcular,bu gün gerçekleştirdikleri ziyaretle ve  bir çok sosyal olaya gösterdikleri duyarlılıkla saha dışında da yıldızlaştılar.

ÇOCUKLARLA TEK TEK İLGİLENDİLER

Ünye 1957 Spor’un sağ beki İsmail Karayiğit, kalecisi Ümit Bacacı, orta saha oyuncusu İbrahim Karayiğit ve forveti Aytaç Aydemir ile Güzelorduspor takım kaptanı Volkan Bozkurt Sabancı Çocuk Yuvası’nın Ünye Toki Konutlarındaki Mutlu Çocuklar Sevgi evine bir ziyaret gerçekleştirdiler. Ünyespor’da bir dönem omuz omuza mücadele etmiş ve takım kaptanlıkları yapmış futbolcular Sevgi Evi’nde kalan çocuklara yaptıkları ziyarette onlarla bir süre sohbet ederek onların hoşça vakit geçirmelerine vesile oldular. Futbolcular olarak çocuklardan gelen isteği geri çevirmeyerek bir sosyal sorumluluğu yerine getiren İsmail Karayiğit, Ümit Bacacı, İbrahim Karayiğit, Aytaç Aydemir ve Volkan Bozkurt Sabancı Çocuk Yuvası’na bağlı Mutlu Çocuklar Sevgi Evi’ne yaptıkları ziyarette burada kalan çocuklarla sohbet edip tek tek ilgilendiler. Çocukların hoşça vakit geçirmelerine vesile olan futbolcular burada kalan çocuklardan çok etkilendiklerini ifade ederlerken herkesin bu sosyal sorumluluk konusunda duyarlı olmalarını ve tür ziyaretlere önem vermelerini istediler.

ONLAR BİZİM İÇİN ÇOK DEĞERLİLER

Ünye 1957 Spor’un forvet oyuncusu ve aynı zamanda eğitimci olan Aytaç Aydemir yaptıkları ziyaretin çocuklar üzerinde çok büyük etki bıraktığını gözlemlediğini, sevgiye olan muhtaçlıklarını gözlerinden okumanın mümkün olduğunu ifade ederken, “Eminim bu ziyaret onlarda büyük iz bırakacak. Bizim için küçük ama onlar için çok büyük anlam taşıyan bu kısa süreli birlikteliğin hazzını doyasıya yaşadıklarına inanıyorum. Bu çocuklar da bizim toplumumuzun birer parçası olduğuna göre, onların sıcak bir aile ortamına olan özlemlerini belki gideremeyiz ama, onlara ne kadar değerli olduklarını hissettirmemiz çok ama çok önemli” şeklinde konuştu.

TEK İHTİYAÇLARI SEVGİ

Ünye 1957 Sporlu futbolculardan İsmail Karayiğit ise, onların mutluluklarına şahit olmanın çok güzel bir duygu olduğunu, herkesin bu duyguyu yaşaması için Sevgi Evi’nde kalan bu çocuklara el uzatmaları ve ziyaret etmeleri gerektiğini ifade etti. Bu ziyaretin kendi üzerlerinde çok farklı ve karmaşık duygular bıraktığını söyleyen Ümit Bacacı, İbrahim Karayiğit ve Volkan Bozkurt da Sevgi Evi’nin sakinleri olan bu çocuklarla birlikte olup aynı atmosferi bir arada yaşamaktan mutluluk duyduklarını ifade ettiler.

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P