eskort samsun

ÜNYENETHABER

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

Çınarlıkspor Topbaşı Yaptı

Çınarlıkspor Topbaşı Yaptı
24 Mart 2016 - 23:02

a

Ordu 2. Amatör Lig’de 2015-2016 sezonu hafta sonu oynanacak maçlarla başlıyorken B Grubunda ilk haftayı bay geçirecek olan Çınarlıkspor sezonun ilk antrenmanını 23 Mart Çarşamba akşamı Ünye Şehir stadında gerçekleştirdi.

Kaptan Erdal Şentepe yönetiminde yapılan antrenmana futbolcular ve takım yönetim kurulu üyeleri katıldı. Antrenman öncesi futbolcularla kısa bir toplantı yapan genel kaptan Ferhat Hiraoğlu yeni sezonun hayırlı uğurlu olmasını, sakatlığı olmayan ve bol başarılı bir sezon olmasını dileklerini futbolcularına iletti.

Kulüp Başkanı Murat Kahraman, Çınarlıkspor olarak ikinci sezonu geçirecekleri 2. Amatör Lig’de öncelikli hedeflerinin play of oynamak olduğunu ve buradan da başarılı sonuçlar alarak 1. Amatör Lig’e yükselecek iki takımdan biri olmak istediklerini söyledi. Amatör spor kulübü olmanın güçlüklerine de değinen Çınarlıkspor Kulüp Başkanı Murat Karaman, yönetim kurulu olarak bunların üstesinden gelmeye çalıştıklarını ifade etti. Diğer yandan takımlarına malzeme yardımında bulunan Kahve Durağı işletmecisine çok teşekkür ettiğini sözlerine ekleyen başkan Karaman, bu desteklerin kendilerine büyük güç verdiğini söyledi. Sezon ile ilgili de düşüncelerini açıklayan Çınarlıkspor Kulüp Başkanı Murat Karaman, “Beş takımdan oluşan bir gruptayız. Gönül isterdi ki, grupta 8-10 takım olsun. Zevkli, çekişmeli ama bir o kadarda centilmence geçecek bir lig izletelim isterdim. Ancak ligde takım sayısının az olması nedeniyle tamamı 8 maç oynayacak olmamız biraz heyecanın düşmesine neden olacaktır. Yine de amacımız gençlerimize futbol oynatmak, az ama öz olsun diyelim. Rakiplerimize başarılar diliyorum, inşallah sakatlık olmadan fair play çerçevesinde geçecek bir lig olmasını da canı gönülden arzu ediyorum” şeklinde konuştu.

 

Konuşma sonrasında sahaya çıkan futbolcular öncelikle serbest kros çalışması yaparken ardından top kontrolü çalışması açma ve germe yaptılar.

Ordu 2. Amatör Lig’de ikinci sezonunu geçirecek olan Çınarlıkspor B Grubunda Fevzi Çakmakspor, Çaybaşıspor, Fatsaspor ve İstanbul Boğazıspor ile mücadele edeceği 2015-2016 sezonuna dün yaptığı kros antrenmanı ile başladı. Ünye Şehir Stadı’nda ilk çalışmasını yapan Çınarlıkspor ligin ilk haftasını bay geçirecek. Ligin ilk maçını Nisan ayının ilk haftasında Fatsaspor ile oynayacak olan Ünye temsilcisi maç gününe kadar antrenmanlarını sürdürecek. Yarın akşam saatlerinde Çamlık’ta yine kros antrenmanı yapacak olan Çınarlıkspor, Cuma günü kumda kuvvet antrenmanı yaptıktan sonra Cumartesi gününü izinli geçirecek ve Pazar günü topla çalışmalarına başlayacak.

Daha sonra antrenman sona erdi.

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P