eskort samsun

ÜNYENETHABER

SUÇLU KİM ?

SUÇLU KİM ?
24 Mart 2016 - 22:58

 

KKKKKK

Ordu’nun büyükşehir olması ile birlikte sıkıntılarda artmaya başladı. Bunun en son örneği ise Ünye Şehir Merkezi’nde kartpostallık görüntüler oluşturan yerlere gelişi güzel reklam panolarının koyulmasıdır. Öyle ki bu reklam panolarını kaldırımlara konularak vatandaşların geçişini zorlaştırıyor. Bu konunun ne zaman düzeltileceği ise merak konusu…

Ünye Yüzüncüyıl mevkiinde Karma şirketinin reklam panoları kaldırımları işgal etmeye devam ediyor. Birkaç hafta önce Ünye Yalı mevkiinde tarihi evlerin kartpostallık görüntüsünü bozan bu reklam panoları Ünye kamuoyunun verdiği tepkiler sonucunda Ordu Büyükşehir Belediyesi Karma şirket yetkilileri ile görüşerek kaldırılmıştı. Ama yüzüncüyıl mevkiinde ki reklam panoları halen kaldırımları işgal etmeye devam ediyor. Ordu Büyükşehir Belediyesi bu konularda en ufak bir tepki geldiğinde şirket bizden habersiz oralara panoları yerleştirmiş diyor.

Bunun neticesinde özellikle Ünye halkının Ordu Büyükşehir Belediyesi’ne olan güveni ve desteğini kaybedeceğine benziyor.

Bunlar nedir acaba güzel şehrimiz Ünye’ nin sahilinde yazın insanların gezerken birbirine çarptığı sahilde  bilbortlar hiç hoş olmamış. Sahilimizin güzelliğini bozmuş biz bir Ünyeli olarak hiç yakıştıramadık diyen vatandaşlar.Bu panoların olduğu kaldırımlarda yürüyemediklerini belirterek illa ki yoldan mı yürüyelim? Tamam yürüyelim ama yoldan yürüyen vatandaşlar trafik kazası geçirerek ölürse veya yaralanırsa bunun sorumlusu kim olacak?

Ordu Büyükşehir Belediyesi mi?

Karma Şirketi mi?

Yoksa Ünye’yi büyükşehir Belediyesine bırakan Ünye Belediyesi mi?

Yoksa sizi başa getiren biz mi ?

Şeklinde soruları sormaya başladılar.

Bizde şimdi soruyoruz. Vatandaşların bu çağrısına ve sorularına kim ne zaman cevap verecek?

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-