eskort samsun

ÜNYENETHABER

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

Ünye Belediyesi Birimler Arası Futbol Turnuvası Başladı

Ünye Belediyesi Birimler Arası Futbol Turnuvası Başladı
25 Mart 2016 - 9:18

BLD_7232

Ünye Belediyesi tarafından bu yıl ilki düzenlenen “Birimler Arası Futbol Turnuvası” Özel Kalem Müdürlüğü ile İmar ve Şehircilik Müdürlüğü arasında oynan maç ile başladı.

Ünye Belediyesi tarafından birimler arası kaynaşmayı sağlamak, dayanışma ruhunu kuvvetlendirmek, çalışanların sosyal etkinlikler içerisinde yer almasını sağlamak amacıyla “Birimler Arası Futbol Turnuvası” düzenlendi. Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından organize edilen turnuvada 2 grupta 10 takım yer alırken ilk maç Özel Kalem Müdürlüğü ile İmar ve Şehircilik Müdürlüğü arasında oynandı. Belediye Başkanı Ahmet Çamyar’ın da formasını giydiği Özel Kalem Müdürlüğü takımı açılış maçında İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’nü 7-4 mağlup etti.

“Amacımız Dayanışmayı Artırmak”

Turnuvanın ilk maçı öncesinde bir açıklama yapan Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, “Arkadaşlarımız İlçeye hizmet verme noktasında çalışmalarına aralıksız devam ediyorlar. Bu yoğun çalışma ortamı içerisinde biraz da olsa çalışanlarımızın stres atmasına vesile olalım istedik.  Birimler arasında kaynaşmayı üst seviyeye çıkarıp daha verimli bir iş ortamını temin etmek için böyle bir organizasyonu gerçekleştirdik. Turnuvaya katılan tüm takımlarımıza başarılar diliyorum” dedi.

Grubun diğer maçında ise Bilgi İşlem Müdürlüğü İşletme ve İştirakler Müdürlüğü’nü 6-5 yendi. 15 Nisan 2015 tarihinde oynanacak final müsabakası ile sona erecek olan turnuvada dereceye giren takımlara çeşitli hediyeler verilecek.

BLD_7227

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P