eskort samsun

ÜNYENETHABER

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

Antalya’yı Ok Atışına Tutacaklar

Antalya’yı Ok Atışına Tutacaklar
29 Mart 2016 - 2:14

MMMN

 

Ünye’de 2010 yılında kurulan Ünye Bedensel Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü her geçen gün adından söz ettirmeye devam ediyor. Kulüp son olarak okçuluk branşında 31 Mart-3 Nisan tarihleri arasında Antalya’da yapılacak olan 2016 Kahraman Bagatır İlkbahar Okları Türkiye Kupası yarışmasına Ordu ilini temsilen katılacaklar.  

Ünye Bedensel Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Nihat Yerlikaya, gazetemize yapmış olduğu açıklamada katılacakları yarışma hakkında şunları söyledi; “Ünye Bedensel Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü okçuluk branşı olarak 31 Mart- 3 Nisan tarihleri arasında Antalya ilinde yapılacak olan Uluslararası Kahraman Bagatır İlk1bahar Okları Okçuluk Yarışmasına bizde kulüp olarak katılacağız. Bu yarışmaya katılmadan önce ciddi bir sınavdan geçtik. Samsun’daki Federasyon Kupası’na katıldık. Takım burada çeyrek final yaptı. Buna daha iyi hazırlandık. Burada arkadaşlar 70 metre açık alanda atış yapacak. Daha ciddi hazırlandık. Bu hazırlanma tabi ki %100 değildir. Malzeme eksikliğimiz halen devam ediyor. Biz daha iyisini yapmak için mücadele veriyoruz. Bu yarışma bizler için kulüp, Ünye ve bölge için bir kazanımdır. Gençlerin önünü açarak daha iyi motive olmaları için bölgemize bir örnek teşkil edecektir. Biz daha iyisini yapmak için yola çıkıyoruz. Yarışmaya katılan kafile çok ciddi anlamda iki aydır kendi tesisimizde kamptalar. Hocamız Murat Tutkan eşliğinde yedi kişilik bir sporcu ekibi ile çalışıyoruz. Gönül isterdi ki yirmi kişi ile katılalım. Malzemelerimizin yetersizliği sebebiyle yedi kişilik bir kafile ile Antalya’ya sporcu olarak yarışmaya katılacaklar” dedi.

Salonumuz Uluslararası Standartlara Bir Salondur

Başkan Yerlikaya, yarışma içi yapmış oldukları çalışmalar ve yarışmaların kaç gün süreceği hakkında ise şöyle konuştu; “30 Mart tarihinde Ünye’den çıkış yapacağız. Çünkü 31 Mart tarihinde kafilenin Antalya’da olması gerekiyor. Orada malzeme kontrolü ve teknik çalışmalar olacak. 3 Nisan akşamında ise geri döneceğiz. Salonumuz uluslararası standartlara bir salondur. Burayı kullanıyoruz. Bununla birlikte açık alan atışlarımız için futbol sahamızı kullanıyoruz. Biz çok ciddi bir şekilde iki aylık bir kamp süreci geçirerek çalışmalarımız yaptık. Yine tekrarlıyorum. Malzeme konusunda eksikliklerimiz var. Bunları gidermek için de tüm yetkililerin takıma sahip çıkması çağrısında bulunuyorum. Yarışmaya yedi sporcu, üç idareci ve bir teknik direktör olmak üzere 13 veya 15 kişi olarak yarışmaya katılacağız” dedi.

Malzeme Konusunda Ünye Bize Yetersiz Kaldı

Başkan Yerlikaya, sözlerini şöyle noktaladı; “Ben buradan şunu söylemek istiyorum. Ünye Bedensel Engelliler Spor Kulübü bu yarışmaya giderken tabi ki çok ciddi uluslararası bir yarışmaya gidiyoruz. Bu yarışma için sadece Antalya olarak bakmıyoruz. 2016 yılında birçok ilde birçok okçuluk şampiyonası olacak. Şuan biz salonumuzu uluslararası standartlarında üzerine çıkarttık. Biz kulüp olarak 220 lisanlı sporcu ile çalışıyoruz. Teknik anlamda yeterliyiz. Ama malzeme konusunda Ünye bize yetersiz kaldı. Bizde gerekli yazışma ve çalışmaları yaptık fakat henüz sonuç alamadık. Ben buradan bizi hiçbir zaman yalnız bırakmayan başta Ak Parti İlçe Başkanımız Arif Ergün, Ünye Belediye Başkanımız Ahmet Çamyar ve Ünye Kaymakamı Mustafa Demir Beye kulübe yaptıkları katkılarından dolayı çok teşekkür ediyorum. Kulübün ayakta durabilmesi için bu üç kişi her daim, her saat ve her dakika kulüpteki sporcularımızın yanında olmuşlardır. Ben kendilerine canan teşekkür ediyorum. Bu sporun Ünye’de daha ileriye gitmesi için ben kendilerinin ellerinden geleni yaptıklarına inanıyorum ve daha çok yardım yapacaklarına inanıyorum. Ayrıca Ünye Net Haber olarak bizleri kırmayıp onure ettiğiniz için sizlere teşekkür ediyoruz” dedi.2

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P