eskort samsun

ÜNYENETHABER

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

ÜNYE 1957 SPOR HAK ETTİĞİ LİGE ÇIKACAK

ÜNYE 1957 SPOR HAK ETTİĞİ LİGE ÇIKACAK
31 Mart 2016 - 9:25

FFF1.Amatör Lig’de mücadele eden, sezonu 17 galibiyet ve 1 beraberlikle tamamlayarak Play-Off’a katılmaya hak kazanan Ünye 1957spor Kulüp Başkanı Abdullah Sarı sezon değerlendirmesi yaptı.Başkan Sarı iyi bir sezon geçirdiklerini ve bu sezonu bal ligine çıkarak taçlandırmak istediklerini belirtti.Abdullah Sarı biz amatör ligin profesyonel takımı olarak hak ettiğimiz yere gelmek zorundayız ve çalışmamız bu yönde dedi.

Başkan Sarı açıklamasında “Bu sezon boyunca oynadığımız maçlarda 17 galibiyet 1 tanede beraberliğimiz var. Toplamda 100’ün üzerinde gol atarken 6 tanede gol yemişiz. Bu şekilde sezon sonucu elde eden takım ligin çok üzerinde bir takımdır. Ancak Ünye kamuoyunun ve bizim beklentimiz, bu takımın en üst liglerde mücadele ettiğini görmektir.

FİNALLERDE DESTEK BEKLİYORUZ

Bizim görevimiz yönetim kurulu olarak bu takımı en üst lige çıkartmak ancak unutulmamalıdır ki her şey nasiptir.Şuan takımımız 1 hafta ara verdi. Önümüzdeki hafta play-off maçları başlayacak fikri ortaya çıkmadı, çapraz eşleşme olacak.Bu hafta sonu play-off’un ilk maçını oynayacağız. Yaklaşık 3 play-off maçı oynayacağız ve o maçların 3’nü de galibiyet ile bitirdiğimiz takdirde bal liginin olacağız.

Bizim çalışmalarımızın ana ekseninde 1.’si takımın alt yapısını oluşturmak ve aynı zamanda gelir alt yapısını sabitlemek 2.’si de kulübümüze kalıcı eserler bırakmak. Şuana kadar birincisini gerçekleştirdik.

İstanbul Büyükşehir Belediyesinden takımımıza 38 kişilik güzel bir otobüsü kazandırdık. Otobüs takımımızı çok uzak deplasmanlara rahatlıkla götürebilecek kapasitede. 2. olarak da takımımızda

MALİ DURUMUZ İYİ1

Şuana kadar harcadığımız paralardan kimseye borcumuz yok, çalışmalarımız bu şekilde devam ediyor.Bizimle beraber Belediye Başkanımız ve Ünye kamuoyuda takımımızın arkasında. Bizler Ünye kamuoyundan şuana kadar maddi bir destek beklemedik, ama bundan sonra sadece play-off ve play-aut maçında takımımızı desteklesinler. Ordu’ya her hafta sonu takımımızı desteklemek için gelirler ise seviniriz. Bu şekilde Ünye gerçekten takım kimliğini ve takım hürriyetini. yakalamış olur diye düşünüyorum.

TESİSLEŞMEYE ÖNEM VERİYORUZ

Cevizdere mevkinde özel idareye ait olan bir arsayı kulübün kamp binası tesisi olarak planlama yapıyoruz.15-20 gün önce arkadaşlarımız 2 farklı şehire gidip yenilenmiş tesisleri incelemelerde bulunarak fikir sahibi oldular.Şuanda Belediyemizin proje ekibi taslak çalışmayı yapıyorlar.Proje tamamlandıktan sonra maliyet hesabı yapacağız ve yeri tahsis ettikten sona önümüzdeki aylarda inşaatı başlayacağız.

Önceden Samsunspor tesisleri, Erbaspor tesisleri vardı sonra Fenerbahçe tesisleri ve Beşiktaş tesisleri gibi yerleri yönetimdeki arkadaşlarımız gidip eksikleriyle beraber gördüler.Maliyeti projeyi tamamladığımızda analiz edeceğiz. Mevcut eksiklikleri tamamladıktan sonra yeni, kalıcı bir tesisi takımımıza kavuşturacağız. Örnek olarak aldığımız Samsunspor ve Erbaspor tesislerinde eksik gördüğümüz noktaları kendi takımımızda tamamlayacağız.Biz özellikle havanın yağışlı olduğu zamanlarda ve kondisyon yüklemede bazı cihazlar alarak tesisimizi güzelleştireceğiz.” dedi

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P