eskort samsun

ÜNYENETHABER

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

Liselerarası Yarı Final Müsabakalarına Reis Spordan 5 Sporcu

Liselerarası Yarı Final Müsabakalarına Reis Spordan 5 Sporcu
29 Mart 2016 - 2:09

vde6 Nisan tarihinde başlayacak olan Türkiye Liselerarası Yarı Final Müsabakalarına Ordu’dan gidecek olan 20 sporcudan 5 tanesi Ünye’den yer alıyor. bu konu ile ilgili Reis Spor Kulübü Başkanı Cavit Arslan açıklamalarda bulundu.  

Bilindiği gibi 2016 yılının Milli Eğitim Bakanlığı ve Taekwondo Federasyonumuzun faaliyet programında olan Liselerarası Türkiye Taekwondo Şampiyonası Ön Eleme Maçları başladı. Biz bu şampiyonaya ilimizde il seçmeleri 22 Mart tarihinde Ordu İmam Hatip Kapalı Spor Salonu’nda yapılmıştı. Bu şampiyonaya ilçemizde çeşitli okullardan 11 sporcumuzla katılmıştık. Bu sporcularımızın içerisinde biz 9 tane madalya aldık. Tabi ki bu 9 madalyanın 4 tanesi üçüncülük madalyası, 2 tanesi ikincilik madalyası ve 3 tanesi de birincilik madalyasıdır.

Bir ve ikini olan sporcularımız 5 kişi ilimizi, ilçemizi ve okullarımızı temsilen 6 Nisan tarihinde başlayacak olan Türkiye Liselerarası yarı Final Müsabakalarına katılmaya hak kazanmıştır. Ben sporcuları, okul müdürleri ve beden hocalarımızı şimdiden tebrik ediyorum. Çünkü bizleri bu şampiyonaya gitmeden önce bize okullarda yardımcı oldular. Çocuklarımızın lisanslarını çıkardılar. Çocuklarımız bu şampiyonaya yaklaşık bir yıldan beri katılmak için mücadele ediyorlar. Bizim Ticaret Meslek Lisesi’nden üç sporcumuz birinci oldu. Yine Ticaret Meslek Lisesi’nden iki tane sporcumuz da üçüncü oldu. Yine Kız Meslek Lisesi’nden Hasret Esra Con isimli sporcumuz 42 kiloda birinci, bir de Feyzanur Çam 55 kiloda ikinci oldu. Elif Karaman ise üçüncü oldu. Sporcularımızı tebrik ediyoruz. Ticaret Meslek Lisesi’nde birinci olan sporcularımız + 68 kiloda Ayfer Arslan, +55 kiloda Cansunur Arslan, +59 kiloda Büşranur Arslan il birincisi olmuştur.

Bu sporcularımız Türkiye Finallerinde ilimizi ve ilçemizi temsil edeceklerdir. Biz bu şampiyonaya gitmeden önce 15 günlük bir kamp süreci geçirmiştik. Biz önceki açıklamalarımızda üç sporcudan derece bekliyoruz demiştik. Ama sporcularımız bizi utandırdı. Beş sporcumuz bu şampiyonaya katılacak. İlimizden gidecek olan 20 sporcudan 5 tanesi Ünye’den olması bizlere mutluluk veriyor. Kulüp olarak biz 26 yıldır geçmişte olduğu gibi gelecekte de vaat eden bir kulübüz. Tabi ki kulübümüzde yetişen sporcularımız antrenör ve hakem oluyor. Toplamda bünyemizde 250 faal sporcumuz var. Biz 14 branşta mücadele ediyoruz. Bunların en yenileri halter ve okçuluk bunlara 2017 yılında başlayacağız. Biz geçen yıl Liselerarasında Türkiye ikincisi çıkarmış bir kulübüz. Ortaokullarda Türkiye ikincisi çıkarmış bir kulübüz.

Tabi ki bu Liselerarasındaki şampiyonada da derece yapacağımız kanaatini taşıyorum. İlimizdeki başarılarından dolayı sporcularımızı tebrik ediyorum. Bizlere yardımlarını esirgemeyen özellikle İl Spor Müdürümüz Mustafa Genç Beye, İlçe Spor Müdürümüz Aydın Kuyumcu Beye, Milletvekillerimize, Belediye Başkanlarımıza teşekkür ediyoruz.

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P