eskort samsun

ÜNYENETHABER

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

ÜNYE 1957 SPOR BAL LİGİNE GÜN SAYIYOR

ÜNYE 1957 SPOR BAL LİGİNE GÜN SAYIYOR
01 Nisan 2016 - 3:24

1

Ordu 1. Amatör Ligi, 1. sırada tamamlayan Ünye 1957 Spor Playy-Off için hazırlıklarına devam ediyor. Hafta sonu oynayacağı Play-Off maçları öncesi takımın son durumu ve genel durumu hakkında Futbol Şube Sorumlusu Aslan Akbaş gazetemize özel açıklamalarda bulundu.

Akbaş yapmış olduğu açıklamalarda, takım olarak başarılı bir sezon geçirdiklerini, Play-Off ve Play-Aut serilerininde en iyi şekilde geçerek bu sezonun finalini Bal Ligine çıkarak yapmak istediklerini belirtti. Futbol Şube Sorumlusu Akbaş konuşmasına şu şekilde devam etti.

Akbaş “Son olarak Amasya 1. Amatör küme Slovak teknik ekibi ile Samsun da hazırlık maçı oynadık. Maç 1-0 üstünlüğümüz ile sona erdi. Güzel bir hazırlık maçı oldu. Bizi çok nezaketli ve dosthane bir şekilde karşıladıkları için buradan Slovak teknik ekibine ve futbolcu kardeşlerimize teşekkür ediyorum. Herhangi bir sakatlık yaşamadan dikkatli bir oyun ortaya koyduk.

Şuanda Play-Off ‘ lar başlıyor. Kuramızı çektik ve ilk maçımızı Pazar günü saat 12 de Demirspor ile Durugöl 1 numaralı tesislerinde gerçekleştireceğiz. Bizim başta da söylediğimiz gibi hedefimiz Play-Off maçlarıydı ve hep bu yolda ilerlemek için çalıştık.İnşallah Play-Off’a çıkıp rakibimizi yenip galibiyet gelerek hedefimiz olan bal ligine çıkmak.

Pazar günkü maçın hazırlıkları bugün Cevizdere tesislerinde teknik ekibimizin nezaretinde saat 12’de başladı. Sakat ve cezalı futbolcumuz yok.Biliyorsunuz ki Play-Off maçlarının telafisi yok. inşallah bizde bu maçı geçip Play-Aut’a kalıp hedefimiz olan bal ligine çıkmak istiyoruz. 

Taraftarlarımıza her zaman kapımız açık. Taraftarımızı artık bizle kendimizle beraber tüm maçlara getireceğiz.Çabalarımızın sonunda kendimizi bal liginde görmek istiyoruz. Bunun için çalışıyoruz. Taraftarlarımızı pazar gün gerçekleşecek olan maça bekliyoruz. ” dedi.

 

 

 

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P