eskort samsun

ÜNYENETHABER

>

Bal Ligi Öncesi Birlik Beraberlik Çağrısı

Bal Ligi Öncesi Birlik Beraberlik Çağrısı
30 Mart 2016 - 17:59

fre

Ünye 1957 Spor Kulüp Başkanı Abdullah Sarı, Mali İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Erhan Eren, Futbol Şube Sorumlusu Arslan Akbaş ve Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Ecioğlu gazetemizi ziyaret ederek Çakır Medya Genel Yayın Yönetmeni Cihan Çakır’a Ünye 1957 Spor forması hediye etti. Bal Ligi öncesi tüm şehrin kenetlenmesi gerektiği üzerinde durdular.

Ünye 1957 Spor yönetim kurulu üyeleri play off maçları öncesi gazetemize ziyaret gerçekleştirdi. Ziyarette Ünye 1957 Spor Kulübü Başkanı Abdullah Sarı; “Ligin başlangıcından bu güne kadar bizlerden desteklerinizi esirgemediğiniz için size ve çalışanlarınıza çok teşekkür ediyorum. Biz en başından beri hedefimiz Bal Ligi sloganı ile hareket ettik. Bu söylemimiz için çalışmalara devam ediyoruz” dedi.

Mali İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Erhan Eren, ise; “ Başkanımızın söylemlerine katılıyorum. Biz lig maçlarını değil, play off ve play aut maçlarına odaklandık demiştik. Bu play off maçlarındaki ilk mücadelemizi bu Pazar Ordu Durugöl Halı Sahada saat 12:00’de Demirspor ile karşılaşacağız. Bu karşılaşma için Ünye Cumhuriyet Meydanı’ndan araç kaldıracağız. Buy maça Ünye Kaymakamı Mustafa Demir’i, Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar’ı, siyasi parti liderleri, tüm STK ve vatandaşlarımızı davet ediyoruz. Ardından iki hafta daha maç oynayarak play aut maçlarına katılıp oradan da Bal Ligi’ne çıkmayı hedefliyoruz” dedi.

Çakır Medya Genel Yayın Yönetmeni Cihan Çakır, ise; “Biz de sizlerin başarılarınız devamını diliyorum. Öncelikle Ünyeli bir vatandaş olarak gelecek sezon Ünye 1957 Spor’u hak ettiği yer olan Bal Ligi’nde görürüz. Biz her zaman sizin yanınızdayız. Tekrar başarılarınız devamını diliyorum” dedi.

Konuşmaların ardından Ünye 1957 Spor Kulüp Başkanı Abdullah Sarı, Mali İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Erhan Eren, Futbol Şube Sorumlusu Arslan Akbaş ve Yönetim Kurulu üyesi İbrahim Ecioğlu Çakır Medya Genel Yayın Yönetmeni Cihan Çakır’a Ünye 1957 Spor forması hediye etti.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-