eskort samsun

ÜNYENETHABER

Mesudiyeliler Vakfından Mesudiye Çıkarması

Mesudiyeliler Vakfından Mesudiye Çıkarması
01 Nisan 2016 - 13:37

h

Mesudiyeliler Vakfı, Mesudiye kış turizmi kapsamında Mesudiyeli Gençlerin kaynaşması ve memleketlerini tanımaları sebebiyle yönetim ve kursiyer öğrencilerden oluşan 40 kişilik grup ile Mesudiye’nin tarihi yerlerini gezerek unutulmaz iki gün yaşadılar.

Mesudiye’nin muhteşem doğası ve tarih kokan coğrafyasında görünmedik arka planda kalan yerleri ziyaret ederek Mesudiye tarihi hakkında bilgi sahibi olan öğrenciler hafızalarında yer edecek 2 günlük ziyaret gerçekleştirdiler.

1 GÜNDE 3 MEVSİM YAŞAMA FIRSATIMIZ OLDU

Gezi sonrası değerlendirme yapan Mesudiyeliler Vakfı başkanı Engin Aydoğan “ Şubat Ayında yapılan Kongremizden sonra gençleşen yönetim kurulumuzla birlikte ilk sosyal proje kapsamında ve vakfımızın 20.yılına özel bir çalışma yapalım istedik ve Yönetim Kurulumuz ile Mesudiyenin geleceği olan Bursiyer kardeşlerimizle birlikte Mesudiye ziyaretini gerçekleştirdik.  Güzel bir kaynaşmaya vesile olan bu yolculukta Mesudiye’mizde 1 günde 3 mevsimi yaşama fırsatımız oldu. Sabah Mesudiye’ye indiğimizde güneşli bir hava ile karşı karşıya geldik ve daha sonra hafif çiseleyen yağmur peşinden kar yağışını getirdi, dolu dolu iki gün geçirme fırsatımız oldu. Gezimize katılan öğrencilerimiz Mesudiyemizin muhteşem doğasından ve tarihi dokusundan faydalanarak ilçemizi tanıma fırsatı buldular. Yönetim kurulu arkadaşlarımız ile birlikte gezimize katılan bursiyer öğrencilerimiz Mesudiye’mizi kışında görme şansına sahip oldular. En önemlisi çok güzel arkadaşlıklar kuruldu, gençlerimiz arasında kaynaşma sağlandı ve bundan sonra bu tarz projelere devam edeceğiz.’’ dedi.

EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR EDERİZ

Başkan Aydoğan “Mesudiye gezimizde bizlere destek olan, Özellikle Ekibimize abilik yapan Mesudiye Belediye Başkanı İsa Gül’e,  Özer Turizm yönetim kurulu başkanı Muammer Özer’e, Mesudiye Ak Parti ilçe başkanı Cengiz Koçyiğite, Mesudiye belediyesi Sosyal tesis çalışanlarına, Mesudiye Çok programlı lisesi yurt personeline ve öğrencilerimize çok teşekkür ederiz.”dedi.

 

 

 

 

 

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-