eskort samsun

ÜNYENETHABER

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

ADIM ADIM FİNALE

ADIM ADIM FİNALE
03 Nisan 2016 - 16:49

CDOrdu 1. Amatör Lig Play Of Çeyrek Final karşılaşmasında Ünye 1957 Spor şampiyonluk hedefiyle çıktığı yolda bugün saat 12.00’de Durugöl 1 Nolu sahada Demirspor ile karşı karşıya geldi. 18 Haftalık lig maratonunun ardından play of maçlarını çıkan  Ünye 1957 spor taraftarının desteği ile çıktığı maçta rakibi Demirsporu 3-0 yendi.

Ünye 1957 Spor-Demirspor karşılaşması Durugöl 1 Nolu sahada oynandı ve maçı Tolga Bakal, Sinan Akdeniz, Mert Kayar hakem üçlüsü yönetti. Maçın 4. hakemi ise Turgay Dalgıç.   Ünye 1957 Spor yönetim kurulu maç öncesi aldığı kararla Durugöl 1 Nolu sahada saat 12.00’de başlayacak mücadeleye Ünye Cumhuriyet Meydanından araç kaldırdı.

İbrahim Yıldırım yönetiminde Ümit-İsmail-Sefa-Özay-Kadir-Taner-Ömer-İbrahim-Ferhat-Ceyhun- Mutlu onbiri ile sahaya çıktı.Yedek kulübesinde Fırat-Bahri-Oğuzcan-Sertaç-Aytaç-Adem-Hami oturdu.

Maçın gollerini

15 dk Özay-44dk ve 85dk Ceyhun attı.

Tam kadro hazır Demirspor karşısına çıkan olan Ünye 1957 Spor’a Ünye’den büyük bir taraftar topluluğunun eşlik etti ve 90 dakika boyunca 12 adam olarak destek verdi.Maçın tamamında üstün olan yeşil beyazlı takım sahadan rahat bir galibiyet alarak taraftarını sevince boğdu.

Ünye 1957 Spor, Demirspor karşısında turu geçerek yarı finalde  Altınordu Belediyespor’un rakibi oldu.Cumartesi günü Ordu Durugöl 1nolu sahada Altınordu belediyespor’la karşı karşıya gelecek

 

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P