eskort samsun

ÜNYENETHABER

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

ÇINARLIKSPOR 3 PUANI 3 GOLLE ALDI

ÇINARLIKSPOR 3 PUANI 3 GOLLE ALDI
05 Nisan 2016 - 0:41

0304201602cnrlkGeçtiğimiz hafta oynanan maçlarla başlayan Ordu 2. Amatör Lig’de sezona bay geçerek başlayan Çınarlıkspor Cevizdere Spor Tesislerinde konuk ettiği Fatsaspor’u 3-1 mağlup ederek ligdeki siftahını 3 puan alarak yaptı.

 

Sezonun ilk haftasını bay geçiren Çınarlıkspor, ikinci hafta mücadelesinde Cevizdere Spor Tesislerinde Fatsa temsilcisi Fatsaspor ile karşı karşıya geldi. Y.İnan Akdeniz, Ersin Doğan, Yaşar Keskin hakem üçlüsünün yönettiği karşılaşmanın ilk yarısında iki takım da kontrollü bir oyun ortaya koydu. Ev sahibi Çınarlıkspor karşısında ilk on dakika Fatsaspor kanat ortalarıyla bulduğu iki pozisyonda yapılan kafa vuruşları auta çıktı. İlerleyen dakikalarda toparlanan ve daha efektif bir futbol ortaya koyan Çınarlıkspor’un geliştirdiği atakların birinde Erdal’ın röveşata vuruşu filelere gitti ancak yan hakem bu pozisyona ofsayt bayrağı çekince gol geçerlilik kazanmadı. Ataklarını sıklaştıran Çınarlıkspor’un ataklarından birinde yapılan vuruş az farkla auta çıktı. Yine Erdal’ın kullandığı köşe atışında Yunus Emre’nin kafa vuruşu az farkla auta çıktı.

Karşılıklı ataklarla geçen maçın ilk yarısında skorda dengeyi değiştirecek gol gelmedi ve iki takım da soyunma odasına golsüz eşitlikle gitti.

Maçın ikinci yarısına istekli başlayan ve konuk takım karşısında üstünlüğü ele geçiren Çınarlıkspor gol için kurduğu baskının karşılığını 50.dakikada Erdal’ın attığı golle aldı ve 1-0 öne geçti. Maçın 65. Dakikasında, oyuna sonradan dahil olan Mehmet Güçlü skoru 2-0’a taşıyan golünü kaydederken, 70.dakikada Fatsaspor’un farkı bire indiren golü geldi. Bu golün hemen peşinden 71.dakikada Yunus Emre skoru 3-1’e taşıyan golünü kaydetti. Maçın kalan dakikalarında başka gol olmayınca Çınarlıkspor sahadan 3-1’lik galibiyetle ayrıldı ve ligdeki ilk puanını kazanmış oldu.

Maçın etkili isimlerinden Yunus Emre iki asist, bir gol ve Erdal da bir asist, bir golle skora katkı sağlarlarken savunmada Mehmet Pelit ve Emre Gürsu’da performanslarıyla göz doldurdular.

Saha: Cevizdere

Hakemler: Y.İnan Akdeniz, Ersin Doğan, Yaşar Keskin

Çınarlıkspor: Beytullah Sobi, Engin Yılmaz, Mehmet Pelit, Yunus Emre Gürsu, Cemal Arslan, Murat Karayiğit, Murat Uslucan, Tayfun Kıran(Dk-65 Mehmet Güçlü), Onurcan Cındık(Dk-70 Emre Karaman), Erdal Şentepe(Dk-75 Fatih Kirpi), Yunus Emre Şahin

Yedekler: Ömer Bek, Akın Efil,  M.İlker Kuru, Muharrem Güzel

Fatsaspor: Caner Afacan, Serkan Saydere, Uğur Cırlanmak, Umut Yıldız(Dk-78 Murat Gülhan), Erkan Göçer, Gürkan Kabulu, Atakan Esentürk, Emre Gür, Sezer Işık(Dk-80 Canberk Aksu), Oktay Ünal(Dk-62, Doğan Kale) ,  Erdem Yazım

Yedekler: Fahrettin İnanmaz, Yüksel Sasa, Kenan Acar

Goller: Dk-50 Erdal Şentepe, Dk-65 Mehmet Güçlü, Dk-71 Yunus Emre Şahin(Çınarlıkspor), Dk-70…..(Fatsaspor)

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P