eskort samsun

ÜNYENETHABER

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

BAŞKAN SARI ”HEDEFE KİLİTLENDİK”

BAŞKAN SARI ”HEDEFE KİLİTLENDİK”
08 Nisan 2016 - 10:38

BFR

BİZ AMATÖR LİGİN MİSAFİR TAKIMIYIZ

Cumartesi günü play of yarı final karşılaşmasında Altınordu Belediyespor ile saat 15.00’te başlayacak maçta, karşı karşıya gelecek olan Ünye 1957 Spor şampiyonluk yolunda bir engeli daha aşmak ve adını finale yazdırmak için ter dökecek.

Çeyrek finalde Demirspor’u 3-0 mağlup ederek adını yarı finale yazdıran yeşil-beyazlılarda Başkan Abdullah Sarı gazetemize özel açıklamalarda bulundu.

Başkan Sarı “Hedefe Kilitlendik “

Ünye 1957 Spor Başkanı Abdullah Sarı, takımının Altınordu Belediyespor ile oynanacak yarı final mücadelesine maxresdefault hazır olduğunu finale gidebilecek güçlerinin olduğunu, bunu da başaracaklarını söyledi.  Amatör Liglerde mücadele etmenin Ünye şehri için bir anlam ifade etmediğini belirten Başkan Sarı, takım olarak Ünye şehrine karşı kendilerini sorumlu hissettiklerini de sözlerine eklerken,biz her zaman amatör ligin profesyonel takımı olduğumuzu söylüyoruz.   Kente karşı bu sorumluluğumuzun bilincinde olduğumuzu ve Ünye 1957 Spor’u laik olduğu yere doğru götürmemiz gerektiğinin farkındayız dedi.

Başkan Sarı ayrıca hedefe kilitlendikleri bu noktada tek düşüncelerinin yarın ki oynayacakları Altınordu Belediyespor maçı olduğunu belirtti.Biz tüm karşılaşmalarımıza final gözüyle bakıyor ona göre çalışmalar yapıyoruz.Teknik heyetimize ve takım oyuncularımıza güveniyoruz.Artık bundan taraftara çok iş düşüyor,ev sahibi Altınordu karşısında bizi evimizde gibi hissettirsinler .Bunun için yarın Cumhuriyet meydanından saat 13:00’de araçlar kaldırılacaktır tüm Ünyelileri yanımızda görmek istiyoruz.Ordu’da oynanacak yarı final mücadelesinin dostluk ve centilmenlik havasında geçmesini diliyoruz .Tüm sporseverleri takımlarına destek olmaları için yarın ki maça davet  ediyoruz dedi.

 

 

 

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P