eskort samsun

ÜNYENETHABER

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

ÜNYE 1957 SPOR FİNAL İÇİN OYNAYACAK

ÜNYE 1957 SPOR FİNAL İÇİN OYNAYACAK
09 Nisan 2016 - 1:33

kkk

Bugün play of yarı final karşılaşmasında Durugöl 1 Nolu Sahada Altınordu Belediyespor ile saat 15.00’te  karşı karşıya gelecek olan Ünye 1957 Spor şampiyonluk için bir engeli daha aşmak için sahaya çıkıyor.Bir bakıma erken final olarakta görülen Altınordu Belediyespor ile ligde iki kez karşı karşıya gelen ve Ünye’de oynanan ilk karşılaşmada golsüz berabere kalan Ünye 1957 Spor, Durugöl 1 Nolu Sahada oynanan ligin ikinci devresine ait maçı yeşil-beyazlılar 3-0 galip bitirmişti.

Ordu”ya Taraftar Akını

Ünye Cumhuriyet Meydanından kaldırılacak araçlarla yarı final maçına çok sayıda taraftarı götürülmeyi amaçlayan kulüp,Başkan ve yönetim olarak tam kadro Ordu’da maçta yer alacaklar ve takıma moral verecekler.

Maçın Hakemleri de Belli Oldu!

Cumartesi Durugöl 1 Nolu Sahada oynanacak Ünye 1957 Spor-Altınordu Belediyespor mücadelesini yönetecek hakemler belli oldu. Zorlu mücadeleyi Bölgesel hakemlerimizden Ufuk Tonbul yönetecek. Yardımcılıklarını ise ulusal yardımcı hakem Metin Cebeci ve bölgesel yardımcı hakem Y.Sinan Akdeniz üçlüsü yönetecek. Maçın 4. hakemi ise il hakemi Ensar Bozlak…

Finalistleri Belirleneceği Erken Bir Final

Takımını her bakımdan hazır hale getirmek için Salı gününden itibaren antrenmanlarına başlayıp Çarşamba ve Perşembe günü yaptıkları çalışmalarla sürdürdüklerini ifade eden Teknik Sorumlu İbrahim Yıldırım, Cuma gününü yapacakları ter antrenmanı ile geçireceklerini ve ardından tesislerde kampa girerek maç saatini bekleyeceklerini açıkladı.Ligde iki kez karşı karşıya gelen ve Ünye’de oynanan ilk karşılaşmada golsüz berabere kalan Ünye 1957 Spor ile Altınordu Belediyespor arasında Durugöl 1 Nolu Sahada oynanan ligin ikinci devresine ait maçı yeşil-beyazlılar 3-0 galip bitirmişti.

Tek Eksik İbrahim

Cumartesi günü Altınordu Belediyespor ile yarı finalde kapışacak olan Ünye 1957 Spor’da tek eksik ise sakatlığı bulunan orta sahanın önemli ismi İbrahim Karayiğit. Tedavisi süren tecrübeli futbolcunun Altınordu Belediyespor karşısında görev alıp almayacağı ise maç saatinde belli olacak. Yeşil-beyazlılarda İbrahim dışında başka eksik bulunmuyor.

 

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P