eskort samsun

ÜNYENETHABER

Başkan Çamyar’a 10 SORU Soruyoruz

Başkan Çamyar’a 10 SORU Soruyoruz
19 Nisan 2016 - 0:57

RGFFSayın Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar

İki yılı aşkındır Ünye Belediyesi’nde kısmi yokluklar dahilinde hizmet vermeye çalışıyorsunuz. Bizim seçilmişlere karşı saygımız ve itimadımız halen devam etmektedir. Fakat bizlerin gördüğü, sizin göremediğiniz yanlışlıklar halen süregelmektedir.Ve bu konuda kamuoyunun sabrı her an tükenebilir.

Ünye için göstermiş olduğunuz gayret ve çabayı biliyoruz. Siz Ünye Belediye Başkanı olarak halkın hizmetkarı olarak çıktığınız bu yolda, maalesef sağınızda ve solunuzda bulunan kişilerin neye, kime hizmet ettikleri şüphesi kamuoyunu rahatsız etmektedir.13010750_10207656302758994_6298509316770109194_n

Bütün samimiyetimizle diyebiliriz ki gecenizle ,gündüzünüzle Ünye için çalışıyorsunuz. Yıkılamayan Belediye Sineması ve Kültür Sarayını yıktınız ve erine AVM için çalışmalara başladınız. Pazar yerini taşıyıp yerine Kültür Sarayı projesini getirdiniz. Tabakhane projesi başlı başına bir emeğin eseri olduğu ortadadır. Ve bunun gibi birçok sosyal projenin farkındayız.

Ama gelinen nokta gösteriyor ki  size yardımcı olması gereken atanmışların, sizin en zayıf noktanız ve size yardımdan ziyade engel olan duruş sergilemeleridir. Makamları ve bulundukları yeri çiftlik gibi kullanan insanların olduğu fikri kamuoyuna nüfus etmiş  ve bu rahatsızlığın sokaklara da yansıdığı aşikardır.

Şunu unutmayın, halktan ve halkın içinden biri olarak etrafınıza ne tür bir kabuk örüldü ki bunun farkında değilsiniz.Eğer bugün atanmış bir kişi sadece kendi menfaati için olmadık işlere imza atıyorsa ve kamuya ait makamda keyfi tutumlar ve yasaklar getirebiliyorsa bunun nedenleri sizce ne olabilir?

Halen bu iki kamburdan kurtulamıyorsanız ve vatandaşların gördüğü şeyi göremiyorsanız, ne ileride  Başkan Bey olabilirsiniz, ne de siyasi bir geleceğinizin olacağınıza inancım giderek azalmaktadır.

İnat sahip çıktığınız bu arkadaşlarla ilgili kamuoyunun merak ettiği şu soruları sormak istiyoruz..

1- Bu iki arkadaş Ünye’ye bugüne kadar ne verdiler ?

2-Kendilerini sizden üstün görmelerinin sebebi nedir?

3-Neden,niçin ve hangi konuda bu arkadaşları tutuyorsunuz ?

4-Bizim göremediğimiz veya sizin çekindiğiniz bir konu mu var?

5-Sizin verdiğiniz emirleri sorgulamalarının sebebi nedir?

6-Yokluğunuzdan istifade edip çeşitli atraksiyonlara giren bu arkadaşlar , hem makamlarını hem de sizi zor durumaDV düşürerek belediyeyi gülünç duruma düşürdüklerini göremiyor musunuz ?

7- Bu iki arkadaştan biri sizin hayatınızı adadığınız ideolojinize kötü sözler söylerken, bugün dürüstlük ve namus timsali olarak adını lanse etmesi ve  sizinle bu yolda yürüyen Ak Partililerden daha çok mu Ak Partili midir ?

8-Diğer arkadaşta belediyeyi şirket gibi gören ve çiftlik gibi yönetmeye çalışan ve konusu sadece para olan bir kişi olduğunu ne zaman fark edeceksiniz  ?

9-Kendi adlarına yapılan en ufak olumsuz eleştiri ve haberde, koltuğun verdiği güçü kullanarak,  sadece makamla adam olabilen  aciz insanlar olduklarını göremiyor musunuz?

10- Yoksa Ünyeli olarak neyin diyetini ödüyoruz.

11-   ?    ?     ?

Şunu üzülerek belirtiyorum ki kendinden başka hiç kimseyi düşünmeyen bu kişiler, kendileri için gösterdikleri   hassasiyeti bugüne kadar Sayın Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz örneğinde göstermedikleri gibi size de göstermeyeceklerinden emin olabilirsiniz.

O yüzden bu iki kamburdan kurtulun dimdik yolunuza devam edin.Yada size yaptığımız uyarılar neticesinde artık bir şeyler yapın eğer yapmayacaksanız da çıkın ve kamuoyuna durumu açıklayın.

 

CDD

ÇAKIR MEDYA TEL İLETİŞİM :0541 323 94 52

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-