eskort samsun

ÜNYENETHABER

AKIL ALMAZ ÖLÜM

AKIL ALMAZ ÖLÜM
19 Nisan 2016 - 1:19

DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİNDEN 'POLİS' AÇIKLAMASI OMÜ DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ DEKANI PROF. DR. HİKMET AYDEMİR: "İNCELEME AŞAMASINDA BİR KUSUR VEYA İHMAL VARSA GEREKLİ İŞLEM YAPILACAKTIR" "BİZ DE VEYA DİĞER KURUMLARDA HERHANGİ BİR İHMAL VARSA MÜDAHALE EDİLECEKTİR"Samsun’da 5 dişini birden çektirdikten sonra rahatsızlanarak hastanede tedavi altına alınan polis memuru kurtarılamadı.
Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosu’nda görevli 23 yıllık polis memuru 44 yaşındaki Yalçın Ağca, 20 gün önce diş tedavisi için Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Diş Hastanesi’ne gitti. Burada 5 dişi birden çekilen Yalçın Ağca, diş çekiminin ardından fenalaştı. Gerekli müdahalesi yapıldıktan sonra eve gönderilen Yalçın Ağca, aynı gün akşamı evinde yeniden rahatsızlanınca Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.DİŞİNİ ÇEKTİRDİKTEN SONRA RAHATSIZLANAN POLİS MEMURU HAYATINI KAYBETTİ
20 gündür hastanede tedavi altında bulunan Yalçın Ağca, gece yoğun bakım servisinde hayatını kaybetti. Evli 2 çocuk babası olan ve 10 yıldır Samsun’da görev yapan 23 yıllık polis memuru Yalçın Ağca’nın ölümü ailesi, meslektaşları ve yakınlarını gözyaşına boğdu.
Ordulu polis memuru Ağca’nın kesin ölüm sebebinin otopsi sonucu belli olacağı öğrenildi.

AYDEMİR: “İHMAL VARSA MÜDAHALE EDİLECEKTİR”
Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hikmet Aydemir, dişini çektirdikten sonra rahatsızlanarak hayatını kaybeden polis memuru hakkında açıklama yaptı. OMÜ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hikmet Aydemir, konunun incelemeye alındığını, bir kusur veya ihmal var ise gereken işlemlerin yapılacağını söyledi.

“CERRAHİ EKİBİMİZLE HASTAYI TAKİP ETTİK”
OMÜ Diş Hekimliği Hastanesi Başhekim Yardımcısı Anestezi Uzmanı Yrd. Doç. Dr. Mehmet Ziya Yılmaz ise, hastaya Allah’tan rahmet, emniyet camiasına ve ailesine baş sağlığı diledi. Hastanın saat 15.00 gibi cerrahi işleme alındığını anlatan Yılmaz, şöyle konuştu:
“Yapılan ilaçların muhtemel yan etkisi belki başka bir hastalığından dolayı tansiyon düşmesi, şuur bulanıklığı nedeniyle bana haber edildi. Ben 16.00 gibi müdahale ettim. Yaklaşık 1 saat gibi hastaya müdahale ettik. Yapmış olduğumuz ilaçlarla vermiş olduğumuz serumla hasta tamamen kendine geldi. Daha sonra hasta Tıp Fakültesine nakledildi. Nakil sırasında hastanın tansiyonu her şeyi normaldi. Düşük tansiyon nedeniyle kusmaları oldu. Tıp fakültesinde dört saat tedavi yapıldı. Orada hastanın tamamen kendinde olduğu ifade ediliyor. Hasta daha sonra evine gönderiliyor. Hasta eşinin de hemşire olmasından dolayı evde takip ediliyor. Ertesi günü hasta Eğitim ve Araştırma Hastanesine götürülüyor. Orada şok tablosunda olduğu ifade ediliyor ve kırmızı alana alınarak şok tedavisine başlanıyor. Yoğun bakımda yattı. Ameliyat geçirdi. Yapabileceğimiz bir şey varsa onları takip ettik. Cerrahiden ekibimiz oraya gittiler kemik tozlarını falan çıkarttılar. Onlara bağlı bir alerji mi diye düşündüğümüzden dolayı. Maalesef bugün hastamızı kaybettik.”

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-