eskort samsun

ÜNYENETHABER

Başkan Ergün Gençlik Merkezini İncelemelerde Bulundu

Başkan Ergün Gençlik Merkezini İncelemelerde Bulundu
19 Nisan 2016 - 15:27

a

Ünye Kaymakamı Mustafa Demir, Ünye Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Aydın Kuyumcu,Ünye İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Erdem ve AK Parti Ünye İlçe Başkanı Arif Ergün yapımı devam eden Ünye Gençlik Merkezini ziyaret etti.

Ünye Kaymakamı Mustafa Demir, yapmış olduğu açıklamada şunları söyledi; “Geçtiğimiz günlerde Gençlik Spor İl Müdürümüz ve Ünye Belediye Başkanımız ile burayı ziyaret etmiştik. Çalışmalar şuanda tahminlerimizin çok üzerinde gidiyor. Ben özellikle yüklenici firma arkadaşımızı tebrik ediyorum ve başarılarının devamını diliyorum. İl tipi bir Gençlik Merkezi yapılıyor. Türkiye genelindeki illerde yapılmış olan Gençlik Merkezlerinin standartlarında bir Gençlik Merkezi Ünye’ye yapılıyor. Biz Ünye olarak hep 35 tane vilayetten büyüğüz diye övünüyorduk. Bu çalışmada onlardan bir tanesidir. Emeği geçen herkese başta Başbakan Yardımcımız Numan Kurtulmuş Bey olmak üzere Gençlik ve Spor Bakanımıza, ilgili bakanlığımızın müsteşarlarına ve emeği ile katkısı geçen herkese teşekkür ediyorum. Ünyeli gençlerimiz bundan böyle rahatlıkla artık bizimde bir Gençlik Merkezimiz var diyecekler. Her türlü aktiviteyi burada yapabilecekler. Ben herkese tekrar teşekkür ediyorum ve başarılar diliyorum” dedi.

Kaymakam Demir, Gençlik Merkezinin şehrin ışına yapıldığı eleştirilerine ise şöyle yanıt verdi; “Böyle bir mekanı yapmak için geniş bir alan gerekiyordu. Bu geniş arazide buradan başka bir yerde bulunamadı. Gönül arzu ederdi ki hemen sahilde kumsalın kenarında bir yerde olsun. Ama böyle bir yerimiz yoktu. Biz onu da düşündük. Hatta halk arasındaki tabir ile düzayak olsun herkes eli cebinde buraya gelsin isterdik. Ama şundan da emin olabilirsiniz bu çevre yolu geçtikten sonra buranın hepsi artık şehir merkezi olacak. Bundan da emin olabilirsiniz” dedi.

AK Parti Ünye İlçe Başkanı Arif Ergün ise açıklamasında şöyle konuştu; “Ben tekrar Gençlik Merkezimizin Ünye’mize hayırlı olmasını diliyorum. Bir ilçe olmamıza karşın il tipi bir Gençlik Merkezi sağ olsun Sayın Başbakan Yardımcımız ve Milletvekillerimizin sayesinde bu yatırımı buraya getirdik. Tabi bizim de gönlümüz bu yatırımı şehrin merkezine yapmayı isterdik. Ama artık şehir merkezi kalmadı. Burası da şehrin merkezi oldu. Bundan 15 ila 20 sene önce burada yapılan yüzme havuzu projesi vardı. Bu proje o zaman şehrin dışında gibi görülebilirdi. Ama bugün artık bakınca üstten Çevre Yolu alttan dere üstündeki yolumuz geçtikten sonrası burası da şehrin merkezi oldu. Biz Ünye olarak arsa üretemiyoruz. Kısıtlı arsamız var. Onun için burada ve bu arazi genişliğinde olmasında çok yararlı olacağını düşünüyorum” dedi.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-