eskort samsun

ÜNYENETHABER

Ağrılarından Kurtulmanın Verdiği Mutluluğu Yaşıyor!!!

Ağrılarından Kurtulmanın Verdiği Mutluluğu Yaşıyor!!!
19 Nisan 2016 - 22:30

sefAkciğer rahatsızlığı nedeniyle tedavi gören 62 yaşındaki Hüseyin SEZER rahatsızlığına bağlı ayağında ciddi ağrılar hissediyordu.

Hastalığın kemikte yapmış olduğu Metastaz nedeni ile yaşadığı ağrılar ciddi boyutlara ulaşınca Özel Ünye Çakırtepe Hastanesi Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Op. Dr. Sefa AKTI’ya başvurdu.

Çakırtepe Hastanesi Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Op. Dr. Sefa AKTI yaptığı tetkik ve muayeneler sonucunda kemikteki kitlenin temizlenmesi ve cerrahi girişimle sorunun giderilmesi gerektiğini aksi takdirde femur kırığı ( uyluk kemiği kırığı) oluşabileceğini söylediğini belirten hasta Hüseyin SEZER; onkoloji hastası olduğu için dış merkeze gittiğini ifade etti. Orada da ameliyat olması gerektiğinin ancak 10 günlük bir takip sürecinin olduğunun söylenmesi üzerine evine geldiğini ifade eden Hüseyin SEZER, ancak bu 10 günlük sürede ayağındaki ağrının dayanılmaz boyutta olması üzerine Çakırtepe Hastanesi Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Op. Dr. Sefa AKTI’ya tekrar başvurma kararı aldığını belirtti.

62 yaşındaki Hüseyin SEZER hastaneye gelirken ufak bir hareket sonucu kemiğinin kırıldığını ve acil olarak doktoruna başvurduğunu belirtti. Doktoru Sefa AKTI’nın önceki muayenesinde kendisine bu kemiğin en ufak bir harekette kırılabileceğini ve mutlaka ameliyat olması gerektiğini söylediğine değinen hasta Hüseyin SEZER, doktorunun haklılığını femur kemiğinin kırılmasıyla anladığını dile getirdi.

Ayağındaki kırılma nedeni ile doğrudan Çakırtepe Hastanesindeki doktoru Op.Dr.Sefa AKTI’ya başvurduğunu söyleyen Hüseyin SEZER; ameliyatta bacağındaki kitlenin tamamen  temizlendiğini ve kırılan femur kemiğine  de başarılı bir cerrahi müdahale ile tedavi edildiğini açıkladı.

Sağlığının çok iyi olduğunu ve ağrılarından kurtulmanın verdiği mutluluğu yaşadığına değinen 62 yaşında Hüseyin SEZER, operasyonunu gerçekleştiren ve ağrılarından kurtaran, Çakırtepe Hastanesi Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Op. Dr. Sefa AKTI’ya, servis hemşire ve personellerine, hastane yönetimine ve tüm çalışanlarına gösterdikleri ilgi ve alakadan dolayı teşekkür etti.

Hastanın doktoru Op. Dr. Sefa AKTI ise; hastada meydana gelen tümörün tamamının temizlenerek palyatif tedavisinin yapıldığını belirtti.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-