eskort samsun

ÜNYENETHABER

BÜYÜKŞEHİR VATANDAŞLA İNATLAŞIYOR MU ?

BÜYÜKŞEHİR VATANDAŞLA İNATLAŞIYOR MU ?
21 Nisan 2016 - 8:02

FBTReklam panolarının kaldırımlarda bulunması vatandaşı oldukça rahatsız ediyor. Kaldırımda büyük yer işgal eden ve hemen her yerde bulunan reklam panoları vatandaşları bir hayli kızdırıyor. Çünkü vatandaş reklam panoları yüzünden neredeyse kaldırımda yürüyemez hale geliyor.Ve tüm mercilere yapılan şikayetlere rağmen halen olumlu bir sonuç alınamamış olması manidar karşılanıyor.

Ordu’dun hemen hemen tüm ilçelerinde göze çarpan bu panolar, yayaların geçişini zorlaştırıyor. Bazı kaldırımlarda iki kişi geçebilirken bazı kaldırımlarda ise reklam panoları yer kapladığı için tek kişi zor geçebiliyor. Özellikle bebek arabasıyla  ve engelli araçlarıyla kaldırımda ilerlemek mümkün olmuyor.13020466_10207689153260236_1413216090_n

Sahildeki reklam panoları bunun en somut örneklerinden biri. Reklam panoları kaldırımların neredeyse yarısını kaplıyor. Bazen kalabalık zamanlarda kaldırımdan inmek zorunda kalan insanlar araçların kullandığı yoldan yürümek zorunda kalabiliyor. Sahil kordonunda birçok yerde ayaklı reklam panolarına rastlanıyor. Diğer yerlerde olduğu gibi buralarda da yayaların yürüyüş alanları reklam panoları sebebiyle kısıtlanıyor.Daha önce vatandaşların tepkisi üzerine kaldırılan panolar olurken ,kaldırımın tam ortasında duran panolar neden hala kaldırılmaz anlamak mümkün değil.

‘REKLAM PANOLARI FARKLI YERLERE ALINSIN’

Kemal Ilgaz ve eşi, reklam panolarının azizliğine uğrayan vatandaşlardan biri. Dar kaldırımda ilerleyemeyen Ilgaz ailesi, bebek arabasını araçların kullandığı yola indirmek zorunda kaldı. Panoların farklı bir yere alınmasını isteyen Kemal Ilgaz, “Reklam panoları daha farklı yerlere alınabilir ve bize bir geçiş alanı sağlanabilir. Şu anda torunumla gidiyorum ve zorluk çekiyorum zaman zaman. Farklı bir yere alınabilinirse çok daha mükemmel olacak. Biz de rahat rahat kullanmış olacağız.” diye konuştu. Kemal Ilgaz’ın eşi ise, “Çocukla asfalta indik. Kaldırımlar uygun olsa daha rahat yürüyeceğiz. Kaldırımdan inmek riskli. Kaldırımda yürümek çok zor. Ağaçlar zaten kapatıyor kaldırımları. Reklam panoları kaldırılırsa daha iyi olur.” şeklinde düşüncelerini dile getirdi.

Biz Çakır Medya olarak Büyükşehir vatandaşın isteğine kulak verene kadar bu haberi yapmaya devam edeceğiz,yetkililere duyrulur.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-