eskort samsun

ÜNYENETHABER

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

DERBY MAÇA DAVET

DERBY MAÇA DAVET
23 Nisan 2016 - 0:00

13046211_10154161747449559_1825572193_nMaça davet. Çaybaşı Spor Kulübü Futbol Şube Sorumlusu Süleyman DEMİRCİ Hafta sonu Çaybaşı’n da oynanacak olan, Çaybaşı Spor –Çınarlık Spor müsabakasına tüm sporseverleri davet etti.

DEMİRCİ 2 Amatör küme de mücadele eden Çaybaşı Sporumuz, Çıkmış olduğu tüm maçları kazandı. Geçtiğimiz hafta Bay olan takımımız Her fırsatta idmanlarını aksatmadan bu hafta ki mücadele için ter döktüğünü söyledi. Çaybaşı’n da oynanacak olan Mücadele için, zor bir müsabaka olacak, Rakibimizi küçümsemiyorum lakin Çaybaşı Spor 1. Amatör de top koşturacak güce sahip. Kulübümüz, Kulüp Başkanıyla Yönetimiyle, Hocası ve futbolcusuyla Mükemmel uyum içirsin de, Takımda Forma giyen 2 Doktor 2 de Öğretmen den oluşan, Sade bir futbol takımından çok, tam bir gönül takımı. Bu uyum devam ettiği sürece, Şampiyonluk kupasını alacağımıza inanıyorum dedi.

Demirci, Ünye Spor ’un Elenmesine herkes gibi kendileri nin de üzgün olduğunu söyledi, Playof müsabakaları nın Ordu da oynanması bana göre doğru değildir. O kuralar nasıl nere de çekiliyor ise adil bir şey değil. Hem Fatsa nın Hem de Ünye nin de Kriterlere uygun satılarının olduğu nu ve f inal müsabakalarının buralar da da oynanması gerektiğini düşünüyorum. Zaten Ordu merkez takımları, kendi saha ve seyirci avantajını kullanıyor olmaları kendilerine avantaj sağlıyor. Nasıl ki top yuvarlak ve içi hava dolu ise, Futbol oynamak ta aynı öyle yani Havayı yakaladın mı sonucu alırsın Dolaysıyla bu konuya dikkat çekilmeli, kesinlikle Kuralar lig başlarken bu konuyu dikkate almak suretiyle çekilmelidir dedi.

Süleyman DEMİRCİ, Hafta sonu oynanacak bu zorlu müsabaka nın dostluk içerisinde geçmesini dileyerek Tüm spor severleri Pazar günü Çaybaşı’na davet etti.

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P