eskort samsun

ÜNYENETHABER

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

ŞAMPİYONA ÖNCESİ MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜNDEN SPORCULARA MORAL

ŞAMPİYONA ÖNCESİ MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜNDEN SPORCULARA MORAL
21 Nisan 2016 - 9:33

aa

Giresun’da gerçekleşecek Liseler arası Türkiye Şampiyonasına Ünye’den katılacak olan, Reis Spor Kulübü bünyesinde yetişen sporcular Ünye İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Erdem’i ziyaret ettiler. Kulüp Başkanı Cavit Arslan’ında bulunduğu ziyarette konuşma yapan Ünye İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Erdem, Ünye adına üst üste başarı elde eden sporculara desteklerinin devam edeceğini belirtti.

Milli Eğitim Müdürü Musa Erdem Ordu’da gerçekleşen liseler arası il seçmesinde birinci olan taekwondocuları makamında hediyelerle ödüllendirendirdi

Ünye İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Erdem;

Eğitim ve öğretim faaliyetlerimiz malum çok geniş kapsamlı, öğrencilerimizin sadece akademik yönü ile eğil aynı zamanda spor, sanat, kültürel etkinliklere  içinde destekliyoruz. Bu sene eğitim öğretim yılına baktığımızda özellikle sporda gençlerimizin çok ciddi başarılara imza attığını gözlemledik. Eğitim öğretim yılının sonuna doğru bu verileri topladığımızda Ünye ile olarak ciddi başarılarımızın olduğu görülür. Ben burada emeği geçen okullarımıza, öğretmenlerimize, kulüplerimize, gençlik spor müdürlüğüne teşekkür ediyorum. Biz gençlik spor müdürlüğü ile beraber yürütüyoruz bu çalışmaları. Tabi ki sağlam kafa sağlam vücutta bulunur .Elbette ki her yaşta toplum olarak spora ihtiyacımız var .Sizlerde bunu bunu gerçekleştiriyorsunuz, hem kendiniz, hem kulüp hocalarınız, hem öğretmeniniz ve bizleri de gruplandırıyorsunuz. Bizler bu konuda yanınızdayız, gücümüz nispetinde en azından başarınızı burada paylaşmak istedik. Okuyan okumayan bir sürü gencimize örnek olursunuz istedik ve hepinizi tebrik ediyoruz. İnşallah önce Giresun da başarılı olup sonra da ulusal ve uluslararası yarışmalarda da bayrağımızı dalgalandırırsınız. Ülkemizin sizlerin başarılarınıza çok ihtiyacı var ve bunu yapabileceğinize inanıyoruz, hepinize başarılar diliyorum dedi.

Reis Spor kulübü Başkanı Cavit Arslan;

Biz Ünye’den çeşitli okullardan 11 sporcu ile Liseler arası düzenlenen tekvando il şampiyonasına katıldık. Diğer 6 sporcumuz 3. Olduğu için katılamıyor. 1. Ve 2.’ler Türkiye finallerine gidebiliyorlar. Bu sporcularımızın 3’ü Ticaret meslek lisesi öğrencisi, 2 si Kız meslek lisesi öğrencisidir. Bu öğrencilerimiz 25- 29Nisan tarihleri arasında Giresun ilimizde yapılacak olan Türkiye yarı finallerine gidecekler. İlk 4 kalan sporcularımız Adana’daki Türkiye finallerine gidecekler. Sporcularımız geçtiğimiz yıldan deneyimlidirler.  İlimize ve ilçemize en az iki tane madalya getirecekleri kanaatindeyim dedi.

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P