eskort samsun

ÜNYENETHABER

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

Başarılı Sporculardan Şampiyonaya Öncesi İlçe Spor Müdürüne Ziyaret

Başarılı Sporculardan Şampiyonaya Öncesi İlçe Spor Müdürüne Ziyaret
20 Nisan 2016 - 16:41

aGiresun’da gerçekleşecek Liseler arası Türkiye Şampiyonasına Ünye’den katılacak olan, Reis Spor Kulübü bünyesinde yetişen 5 sporcu Ünye Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Aydın Kuyumcu’yu ziyaret ettiler. Kulüp Başkanı Cavit Arslan’ında bulunduğu ziyarette konuşma yapan Ünye Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Aydın Kuyumcu, Ünye adına üst üste başarı elde eden sporculara desteklerinin devam edeceğini belirtti.

Kuyumcu sözlerine şu şekilde devam etti;

“Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü olarak Giresun’da gerçekleşecek olan  2015-2016 yılı eğitim-öğretim yılında Taekwondo Liseler arası Türkiye grup müsabakalarına  Reis Spor Kulübünden sporcularımızı katılacak. Sonrasındaki Türkiye Şampiyonası ise Adana’da gerçekleşecek. Bu sporcuların il müsabakalarına katılmak için daha önceki müsabakalarda hak kazanmışlardır. Biz de müdürlük olarak bu sporcularımızı ve antrenörlerini başarılarından dolayı kutluyor, desteklerimizi sürdüreceğimizi ifade ediyorum.” Dedi.

Reis Spor Kulübü Başkanı Cavit Arslan ise ilk olarak her anlamda kendilerinin yanında olan İlçe Spor Müdürü Aydın Kuyumcu’ya teşekkür ederek şampiyona hakkında bilgi verdi.

Arslan; “İlçe Müdürümüze desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Kulüp bünyesinde 26 yıldır müsabakalara katılıyoruz. Milli Eğitim Bakanlığımızın bünyesinde düzenlenen Liseler arası Türkiye Şampiyonasına kulübümüzden 2 kız meslek lisesi öğrencisi ve 3 endüstri meslek lisesi öğrencisi olmak üzere 5 sporcu katılacaktır.  Bu sporcularımızın her akşam 2 saat antrenmanları vardır. Bu müsabakada sporcularımızın derece yapacağına inanıyorum. “ dedi.

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P