eskort samsun

ÜNYENETHABER

İrem Başkan, Demirci’den Görevi Devraldı

İrem Başkan, Demirci’den Görevi Devraldı
22 Nisan 2016 - 17:09

a

“Tüm Çabamız Geleceğimizin Teminatı Olan Çocuklar İçin”

 

Her 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında olduğu gibi bu yıl da makam koltuklarına çocuklar oturdu. Akkuş Fatih Ortaokulu 6. Sınıf Öğrencisi İrem İlayda Falay, Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci’den görevi bir süre devraldı.

 

Akkuş Fatih Ortaokulu Öğrencileri İrem İlayda Falay, Elif Kaya ve Hüseyin Efe Basmacı Okul Müdürü Ömer Şefik Görgülü ve Görsel Sanatlar Öğretmeni Müberra Koçak nezaretinde Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci’yi makamında ziyaret ettiler.

 

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen ziyarette Belediye Başkanı Demirci, makamını bir süre Fatih Ortaokulu 6/A sınıfı öğrencisi İrem İlayda Falay’a bırakarak istek ve önerilerini dinledi.

 

Görevi devralan 23 Nisan başkanı ilk icraat olarak Spor İşleri Müdürü Soner Efil’i makamına çağırarak Akkuş’ta öğrencilere yönelik yapılan sportif çalışmalar ve belediyespor kulübünün faaliyetlerinden dolayı teşekkür etti.

Minik başkan Müdür Efil’den, okuluna çeşitli spor malzemeleri istemeyi de ihmal etmedi.

 

Başkan Demirci ziyarette yaptığı konuşmada, “Çocuklarımız bizim geleceğimizin teminatı, yarının büyükleri. Onlara daha güzel bir gelecek hazırlamak için çabalıyoruz. Her biri ileride milletvekili, kaymakam, belediye başkanı gibi çeşitli makamlara gelecekler. Çocuklarımızın geleceğinin daha iyi olması için belediye olarak üzerimize düşen ne varsa yapıyoruz yapmaya da devam edeceğiz” dedi.

Başkan Demirci açıklamasında ayrıca, tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutladı.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-