eskort samsun

ÜNYENETHABER

Bal Tutan Parmağını Yaladı

Bal Tutan Parmağını Yaladı
26 Nisan 2016 - 0:58

KMLK

Ünye Belediyesinin ,Başkan Yardımcısı Murat Ocak’a hizmetleri sürüyor.En son gece gündüz çalışarak ve halkın şikayetleri arasında,mahalleli rahatsız edilerek açılan yol çalışmalarını sizler için görüntüledik.Sonuç olarak yol uğruna yapılan çevre katliamı ve sonrasında ortaya çıkan kullanılması imkansız bir hizmetle karşı karşıyayız.Olan her zaman ki gibi milletin ziyan olan sokağa atılan parasına oluyor. Sonunda da sadece bize yazık demek düşüyor.

vf

ihtiraslar uğruna katledilen doğa

 MAKAMLAR ŞAHSİ KULLANILIYOR    

Ünye Belediyesi tarafından bir gecede yapılan Atakale Restourant önündeki yol tamamen bir fiyasko oldu. Yapılan yoldan araç bile geçemiyor. Bu yolun bir gecede ve yangından kaçırır gibi ,yeterli hesaplamalar yapılmadan apar topar yapılmış olması bu berbat sonucu  doğurmuş oldu.

Bu durumu gören vatandaşlar doğal olarak isyan etme noktasına geldiler.Vatandaşların görüşleri ise şöyle oldu.

Makam sahibi ve adamı olan kişilerin her istediği yapılıyor, ama bizim en ufak bir isteğimiz bile askıya alınıyor diye şikayette bulunan vatandaşlar konuşmalarına şöyle devam ettiler; “Biz en ufak bir şey istediğimizde bize bugün veya yarın diye oyalıyorlar, ama makam sahibi olan kişilerin istekleri ise bir gecede halloluyor. Oraya yapılan beton yol tamamen gereksiz bir yoldur. Buraya harcanan paralarda hepimizin hakkı var. Yapılan bu yol tamamen makam sahibi kişilerin gönlünü hoş etmek için yapılıyor. Yapılan veya yapılacak olan hizmetlerin bizlere gelmesini beklerken hizmetlerin kime yapıldığı ortada. Kısacası bal tutan Başkan yardımcısı Ocak bal yalamaya devam ediyor.

asa

ok ile gösterilen daire içindeki ışık gece geç saatlerde çalışan grayderin farıdır.

DEVLETİN PARALARI ÇARÇUR EDİLİYOR

Devletin tüm kaynaklarında tüyü bitmemiş yetimlerin hakkı var. Bu hakkı yiyen kişiler öbür tarafta ne yapacaklar? Allah benim karşıma kul hakkı ile gelmeyin diyor. Bu sözün üzerine bile bile kul hakkı yiyenlerin sonu acaba ne olacak? Biz devletimizin paralarının gereksiz yere kullanılmasını istemiyoruz. O yolu bir gecede yapanlar bizim isteklerimize neden cevap vermiyorlar? Biz gereksiz söz istemiyoruz. Biz icraat ve hizmet istiyoruz. Seçim zamanında bizlerin kapısına gelerek bizi seçtiğiniz takdirde sizleri asla mağdur etmeyeceğiz. Bizi seçerseniz sizlere hizmet etmek için gece gündüz çalışacağız dediler. Seçildikten sonra biz sizlere hizmetkar olmaya geldik dediler ama bize değil de kime hizmetkar oldukları yaptıkları işler ile belli oluyor. Artık biz hizmet istiyoruz. O kişiler unutmasınlar ki sayılı gün çabuk geçer. İki sene sonra seçim zamanı geldiğinde bize hizmet yapmamışlarsa biz boyların ölçüsünü sandıkta vermeyi iyi biliriz” dediler.

VATANDAŞ SORUYOR

Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar’a ve yardımcılarına sormak istiyoruz,

-Sayın Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar , herkesin gözün önünde cereyan eden bu yol rezaletine ve yardımcılarınızın yaptığı rezilliklere ne cevap vereceksiniz ve ne kadar daha katlanacaksınız ?Yine her zaman ki gibi suskun mu kalacaksınız ?Yoksa elinizi masaya vurup asli görevinizi yerine getirecek misiniz?

-Başkan Yardımcısı Erhan Eren bu fiyasko yola harcanan paranın altına nasıl imza atacaksınız?Namus ve doğruluk nutukları atarken nelere imza attığınızı biz halkın bilmediğini mi  sanıyorsunuz ?

– Belediye Başkan  Yardımcısı  Murat Ocak , makamın  hakkını veren bir kişi olarak,aynı çalışkanlık ve özveri ile yol çalışmalarına yine aynı mıntıkada mı devam edeceksiniz ?Özel işlerinizden arta kalan zamanlarda vatandaşlara  hizmet götürmeyi düşünüyor musunuz? Burunucu’ndan açacağınız yeni yol çalışmasına ne zaman başlayacağınızı  kamuoyu olarak sabırsızlıkla bekliyor ve  merak ediyoruz ?

 

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-